2 El Satılık Pres Birket Makinası

İlanları Listeleyin

2 El Satılık Pres Birket Makinası

İŞ DEYİŞİKLİYİ NEDENİYLE SATILIK PRES BİRKET MAKİNASI MAKİNA 2 ADET OLU 1 FULL ÇALIŞMAKTADIR DİGERİ N İSE UFAK TEFEK MASRAFI VARDIR TOPLAM 4 KALIP 2 BANT 1 ADET KUM SİLOSU 1 ADET HARÇ KARMA MAKİNASI 650 ADET TAHTA 1 ADET TAŞICI ARABA ELEKTİRİK TRAFOSU MEVCUTTUR SATMA NEDENİM BEN İNŞAAT MALZ SATIYORUM MAHKİNAYLA UGRAŞACAK ADAMIM VE VAKTİM YOK MAKİNAYI ALALI 2 SENE OLDU AMA HEM ÜRETİM VE MALZ SATIŞI BİR ARADA OLMADIGI İÇİN SATIYORUM ATOLYE LE SATIŞ NOKTAM IN BİRAZ ARASI UZAK İKİSİNDE BİRİNİ SATMAK ZORUNDA KALDIM VE MAKİNAYI SATMAYA ;KARARVERDİM MAKİNANIN BİRİNDE FULL SORUN YOK ÜZERİNDE 4 ADET 20LİK 1 ADET 1OLUK BİRKET KALIPI TAKILI DİGER KALIP OLARAK 10 LUK 20 LİK ŞOT BACA 25LİK DOLU VE 6LIK PARKE TAŞI KALIPI MEVCUTTUR ALICISINA EKMEK YEDİR ŞİMDİDEN ALICINA HAYIRLI UGURLU OLSUN AKSOY TİCARET  2 El Satılık Pres Birket Makinası
  • pres birket makinası
  • 2kinci el

2 El Satılık Pres Birket Makinası pres birket makinası 2kinci el

95412: 2 El Satılık Pres Birket Makinası

 2 El Satılık Pres Birket Makinası
Başlık:
2 El Satılık Pres Birket Makinası
Fiyat:
1
İlan Tarihi:
25.11.2011
Yetkili:
nihat aksoy
Bu ilanın süresi dolmuştur.
Adres:
kayseri
Şehir:
Kastamonu
İlan No:
95412
Görüntülenme Sayısı:
2373
2 / 4,0

Mesaj Formu

Mesaj Gönderebilmeniz için oturum açmalısınız.
İsim:

E-mail:

Telefon:

Mesajınız:


Güvenlik Kodu:

  Değiştir


İnşaat Makineleri

Aşağıda İnşaat Makineleri ile ilgili benzer ilanlar listeleniyor. İlginizi çekebileceğini düşündüğümüz bu ilanlara da göz atabilirsiniz. İnşaat Makineleri ile ilgili kulis sayfasında çok daha değişik içeriklere ulaşabilirsiniz. Kulis sayfasına ulaşmak için İnşaat Makineleri bağlantısına gidiniz.

2 El Satılık Pres Birket Makinası

 2 El Satılık Pres Birket Makinası
İlan No:
95412
Adres:
kayseri
Şehir:
Kastamonu
Tarih:
25.11.2011

Dış Bağlantılar

Dış Bağlantılar

Dış Bağlantılar

İç Bağlantılar

Yükleme: 0,806 saniye - Şuan Sitede: 768 ziyaretçi var.
Copyright © 2006 - 2024 Günlük Reklam & Bedava Reklam Sitesi
GunlukReklam.com ve alt sitelerinin tamamında yer alan tüm içerikler kullanıcılar tarafından oluşturulup, görüş ve bilgilerin doğruluğu, yayınlanması esnasında tüm yasal sorumluluklar içeriği oluşturan kullanıcılara aittir. Bu içeriklerin eksikliğinden, yasalarla düzenlenmiş kurallara aykırı olması durumunda GunlukReklam.com hiçbir şekilde sorumlu değildir. Tüm içeriklerin altında Sorun Bildir Bağlantısı ile ilgili içerikleri bize şikayet edebilirsiniz. Bize gelen tüm şikayetler incelenip gereken düzenlemelerin yapılacağını bildiririz. Çerezler: Gunlukreklam.Com ile ilgili işlemler dışında cihazınıza bilgi kaydetmez ve okumaz. Ayrıntılı bilgi için Gizlilik Sayfamızı okuyunuz.