Sağlam Naklıyat Evden Eve Taşımacılık

İlanları Listeleyin

Sağlam Naklıyat Evden Eve Taşımacılık

Ev ve ofis eşyalarınız nakliyesini kendinize dert etmeyin Size İZMİR nakliye firmaları içinde geniş kapsamlı servis anlayışımızla eşyalarınızı yeni yerleşim yerine dikkatli güvenli ve kolay şekilde ulaştırmayı öneriyoruz. SAĞLAM NAKLİYAT taşıma filosu 12 yıllık tartışmasız tecrübesi ile zahmetli sevkiyat problemlerini sona erdirir. Paketlemeden - sevkiyat'a depolamaya kadar karşılaşabileceğiniz tüm güçlükleri İZMİR evden eve nakliyat firmalarının en başarılı öncülerinden biri olarak çözmeye hazırız. SAĞLAM NAKLİYAT tüm çalışmalarında kalite politikasını esas almış müşterilerine özellikle ev eşyası nakliyesi konusunda en iyi hizmeti vermeyi kendine bir ilke edimiştir.

Asansörlü Çağdaş Hizmet

Eski düzen taşımaya son Bocker TAŞINMA ASANSÖRÜ tüm Avrupa'da bilinen bir alettir. Almanya'da bir çok taşıma şirketi merdivenli taşıma asansörü kullanmaktadır. Asansör kolay taşınabilir bir alet olduğundan uzun mesafe taşıma işleri için hayli uygundur. Ayrıca mobilya gibi eşyaların 4. ve 5. kata emniyetli taşınması kolaylaştığından çabucak monte edilip kullanılabilir. İp kullanılmasına gerek olmayan mobilya kasnağı gerek düz gerek dönmeli olarak monte edilebilir. Dönmeli olduğu takdirde pencerelerden uzun cisimler de sokulabilir. Asansörlerimiz azami 14 kat yükselmektedir. Dairenizin uygun bölümündenbalkonunun yada penceresinin önüne yük taşıma asansörümüzü kuruyoruz. Eşyanız sökülmeden bütün olarak asansörümüzün platformuna yerleştiriliyor. Ardından asansör operatörlerimiz eşyanızın güvenli bir şekilde katınıza kadar kimseyi rahatsız etmeden ve herhangi bir hasara uğramadan seri bir şekilde ulaştırılmasını sağlıyor.

Belgelerimiz

Ticari amaçla eşya taşımacılığı konusunda komisyonculuk yapacak gerçek ve tüzel kişilere verilir. Taşımanın şekline göre aşağıdaki türlere ayrılır. H1 Yetki belgesi Yurtiçi eşya taşımacılığı konusunda komisyonculuk yapacaklara Ticari amaçla yurtiçi eşya taşımacılığı yapacak gerçek ve tüzel kişilere verilir. Taşımanın şekline göre aşağıdaki türlere ayrılır. K1 Yetki belgesi K3 Yetki belgesi Belirli bir zaman tarifesine göre ve/veya belirli bir zaman tarifesine uymaksızın eşya taşımacılığı yapacaklara verilir...


YENİ ARAÇLARIMIZ VE PROFOSYONEL KADROMUZLA SİZ DEĞERLİ MÜŞTERİLERİMİZE HİZMET VERMEYE DEVAM EDİYORUZ...


 Sağlam Naklıyat Evden Eve Taşımacılık
  • evden eve taşımacılık
  • evden eve nakliyat
  • evden eve ambalajlı asansörlü nakliyat

Sağlam Naklıyat Evden Eve Taşımacılık evden eve taşımacılık evden eve nakliyat evden eve ambalajlı asansörlü nakliyat

128645: Sağlam Naklıyat Evden Eve Taşımacılık

 Sağlam Naklıyat Evden Eve Taşımacılık
Başlık:
Sağlam Naklıyat Evden Eve Taşımacılık
Fiyat:
İleitşime Geçiniz
İlan Tarihi:
14.12.2019 07:41:35
Yetkili:
ALPARSLAN SAĞLAM
Bu ilanın süresi dolmuştur.
Adres:
KARŞIYAKA MERKEZ
Şehir:
İzmir
İlan No:
128645
Görüntülenme Sayısı:
757
7 / 3,7

Mesaj Formu

Mesaj Gönderebilmeniz için oturum açmalısınız.
İsim:

E-mail:

Telefon:

Mesajınız:


Güvenlik Kodu:

  Değiştir


İlan Vermek İstiyorum

Aşağıda İlan Vermek İstiyorum ile ilgili benzer ilanlar listeleniyor. İlginizi çekebileceğini düşündüğümüz bu ilanlara da göz atabilirsiniz. İlan Vermek İstiyorum ile ilgili kulis sayfasında çok daha değişik içeriklere ulaşabilirsiniz. Kulis sayfasına ulaşmak için İlan Vermek İstiyorum bağlantısına gidiniz.

Sağlam Naklıyat Evden Eve Taşımacılık

 Sağlam Naklıyat Evden Eve Taşımacılık
İlan No:
128645
Adres:
KARŞIYAKA MERKEZ
Şehir:
İzmir
Tarih:
14.12.2019 07:41:35

Sağlam Naklıyat Evden Eve Asansörlü Taşımacılık İzmir

 Sağlam Naklıyat Evden Eve Asansörlü Taşımacılık İzmir
İlan No:
127536
Adres:
izmir buca
Şehir:
İzmir
Tarih:
17.11.2019 07:16:53

Dış Bağlantılar

Dış Bağlantılar

Dış Bağlantılar

İç Bağlantılar

Yükleme: 0,855 saniye - Şuan Sitede: 1101 ziyaretçi var.
Copyright © 2006 - 2024 Günlük Reklam & Bedava Reklam Sitesi
GunlukReklam.com ve alt sitelerinin tamamında yer alan tüm içerikler kullanıcılar tarafından oluşturulup, görüş ve bilgilerin doğruluğu, yayınlanması esnasında tüm yasal sorumluluklar içeriği oluşturan kullanıcılara aittir. Bu içeriklerin eksikliğinden, yasalarla düzenlenmiş kurallara aykırı olması durumunda GunlukReklam.com hiçbir şekilde sorumlu değildir. Tüm içeriklerin altında Sorun Bildir Bağlantısı ile ilgili içerikleri bize şikayet edebilirsiniz. Bize gelen tüm şikayetler incelenip gereken düzenlemelerin yapılacağını bildiririz. Çerezler: Gunlukreklam.Com ile ilgili işlemler dışında cihazınıza bilgi kaydetmez ve okumaz. Ayrıntılı bilgi için Gizlilik Sayfamızı okuyunuz.