Enerji Kimlik Belgesi Düzenlenir

İlanları Listeleyin

Enerji Kimlik Belgesi Düzenlenir

Enerji Kimlik Belgesi 5627 sayılı binalarda enerji verimliliği performansı yönetmeliği gereği tüm binaların enerji kimlik belgesi almak zorunda olup bu zamana yayılarak 1 Ocak 2020 tarihine kadar tüm yapıların EKB alması gerekiyor bu tarihten sonra EKB almayan yapılarin alış satış ve kiralama gibi resmi işlemlerde kısıtlama gelecektir.EKB yi en geç 5 is günü içerisinde teslim ediyoruz edevletten kontrol unu sağlayabilirsiniz.ücretlerde ise m2 te göre indirim yapıyoruz.  Enerji Kimlik Belgesi Düzenlenir
  • enerji kimlik belgesi
  • ekb belgesi
  • bina enerji kimlik belgesi

Enerji Kimlik Belgesi Düzenlenir enerji kimlik belgesi ekb belgesi bina enerji kimlik belgesi

123188: Enerji Kimlik Belgesi Düzenlenir

 Enerji Kimlik Belgesi Düzenlenir
Başlık:
Enerji Kimlik Belgesi Düzenlenir
Fiyat:
2
İlan Tarihi:
13.2.2018
Yetkili:
Turgay
Bu ilanın süresi dolmuştur.
Adres:
Şehir:
Manisa
İlan No:
123188
Görüntülenme Sayısı:
704
1 / 5

Mesaj Formu

Mesaj Gönderebilmeniz için oturum açmalısınız.
İsim:

E-mail:

Telefon:

Mesajınız:


Güvenlik Kodu:

  Değiştir


Enerji Kimlik Belgesi

Aşağıda Enerji Kimlik Belgesi ile ilgili benzer ilanlar listeleniyor. İlginizi çekebileceğini düşündüğümüz bu ilanlara da göz atabilirsiniz. Enerji Kimlik Belgesi ile ilgili kulis sayfasında çok daha değişik içeriklere ulaşabilirsiniz. Kulis sayfasına ulaşmak için Enerji Kimlik Belgesi bağlantısına gidiniz.

Enerji Kimlik Belgesi Düzenlenir

 Enerji Kimlik Belgesi Düzenlenir
İlan No:
123188
Adres:
Şehir:
Manisa
Tarih:
13.2.2018

Dış Bağlantılar

Dış Bağlantılar

Dış Bağlantılar

İç Bağlantılar

Yükleme: 0,703 saniye - Şuan Sitede: 552 ziyaretçi var.
Copyright © 2006 - 2024 Günlük Reklam & Bedava Reklam Sitesi
GunlukReklam.com ve alt sitelerinin tamamında yer alan tüm içerikler kullanıcılar tarafından oluşturulup, görüş ve bilgilerin doğruluğu, yayınlanması esnasında tüm yasal sorumluluklar içeriği oluşturan kullanıcılara aittir. Bu içeriklerin eksikliğinden, yasalarla düzenlenmiş kurallara aykırı olması durumunda GunlukReklam.com hiçbir şekilde sorumlu değildir. Tüm içeriklerin altında Sorun Bildir Bağlantısı ile ilgili içerikleri bize şikayet edebilirsiniz. Bize gelen tüm şikayetler incelenip gereken düzenlemelerin yapılacağını bildiririz. Çerezler: Gunlukreklam.Com ile ilgili işlemler dışında cihazınıza bilgi kaydetmez ve okumaz. Ayrıntılı bilgi için Gizlilik Sayfamızı okuyunuz.