Evse Ve Endüstriyel Arıtma Sistemleri

İlanları Listeleyin

Evse Ve Endüstriyel Arıtma Sistemleri

Amerikan teknoloji ‘reverse osmosis ‘ yöntemiyle, musluk suyundan ‘ideal içme suyu ‘ üreten profesyonel bir sistemdir. System Water berrak, kötü koku ve tat içermeyen, klor kokmayan, yumuşak, dengeli mineral yapısına sahip, mikroplardan arındırılmış, içimi lezzetli, hem de ekonomik ve zahmetsiz, yani ‘ideal içme suyu’ üretir.
Suyun molekül düzeyinde filtre edilerek özüne dönüştürüldüğü en gelişmiş arıtma teknoloji sidir. Bu yöntemle deniz suyundan, kuyu suyundan ve içilemeyecek nitelikte şehir sularından ‘ideal içme suyu’ elde edilebilir.
Basınçlı su, gözenekleri milimetrenin 10 milyonda birinden daha küçük olan membran filtreden geçirilerek ayrıştırılır. Suda bulunan çözünmüş maddelerin 90’ından fazlası, mikroorganizmalar ve zararlı maddelerin tamamı dışarı atılarak, sağlıklı mineral yapısıyla suyun özü elde edilir. Yani ‘gerçek’ su. Membran filtre modülünün bir su girişi, iki su çıkışı bulunur. Basınç sayesinde membran gözeneklerinden geçebilen su arıtılmış su çıkışından, geçemeyen karışımlı su ise atık su çıkışından atılır. Sisteme 10 litre su girerse bunun yaklaşık yarısı içinde bulunan karışım ve tüm zararlı maddelerle dışarı atılır, kalan yarısı içinde bulunan karışım ve tüm zararlı maddelerle dışarı atılır kalan yarısı ise sistemde toplanır.  Evse Ve Endüstriyel Arıtma Sistemleri
  • evsel arıtma sistemleri
  • endüstriyel arıtma sistemleri
  • gri dönüşüm sistemleri

Evse Ve Endüstriyel Arıtma Sistemleri evsel arıtma sistemleri endüstriyel arıtma sistemleri gri dönüşüm sistemleri

116371: Evse Ve Endüstriyel Arıtma Sistemleri

 Evse Ve Endüstriyel Arıtma Sistemleri
Başlık:
Evse Ve Endüstriyel Arıtma Sistemleri
Fiyat:
1400
İlan Tarihi:
08.04.2013
Yetkili:
ÜRÜN SİSTEMLERİ
Bu ilanın süresi dolmuştur.
Adres:
Alibeyköy Mh. Namık Kemal Cd. Dutluk Sk. No:6/2 Eyüp
Şehir:
İstanbul
İlan No:
116371
Görüntülenme Sayısı:
1497
1 / 5

Mesaj Formu

Mesaj Gönderebilmeniz için oturum açmalısınız.
İsim:

E-mail:

Telefon:

Mesajınız:


Güvenlik Kodu:

  Değiştir


İlan Vermek İstiyorum

Aşağıda İlan Vermek İstiyorum ile ilgili benzer ilanlar listeleniyor. İlginizi çekebileceğini düşündüğümüz bu ilanlara da göz atabilirsiniz. İlan Vermek İstiyorum ile ilgili kulis sayfasında çok daha değişik içeriklere ulaşabilirsiniz. Kulis sayfasına ulaşmak için İlan Vermek İstiyorum bağlantısına gidiniz.

Evse Ve Endüstriyel Arıtma Sistemleri

 Evse Ve Endüstriyel Arıtma Sistemleri
İlan No:
116371
Adres:
Alibeyköy Mh. Namık Kemal Cd. Dutluk Sk. No:6/2 Eyüp
Şehir:
İstanbul
Tarih:
08.04.2013

Dış Bağlantılar

Dış Bağlantılar

Dış Bağlantılar

İç Bağlantılar

Yükleme: 0,748 saniye - Şuan Sitede: 736 ziyaretçi var.
Copyright © 2006 - 2024 Günlük Reklam & Bedava Reklam Sitesi
GunlukReklam.com ve alt sitelerinin tamamında yer alan tüm içerikler kullanıcılar tarafından oluşturulup, görüş ve bilgilerin doğruluğu, yayınlanması esnasında tüm yasal sorumluluklar içeriği oluşturan kullanıcılara aittir. Bu içeriklerin eksikliğinden, yasalarla düzenlenmiş kurallara aykırı olması durumunda GunlukReklam.com hiçbir şekilde sorumlu değildir. Tüm içeriklerin altında Sorun Bildir Bağlantısı ile ilgili içerikleri bize şikayet edebilirsiniz. Bize gelen tüm şikayetler incelenip gereken düzenlemelerin yapılacağını bildiririz. Çerezler: Gunlukreklam.Com ile ilgili işlemler dışında cihazınıza bilgi kaydetmez ve okumaz. Ayrıntılı bilgi için Gizlilik Sayfamızı okuyunuz.