Cam Lavabo Cam Mutfak Tezgahı

İlanları Listeleyin

Cam Lavabo Cam Mutfak Tezgahı

Firmamız 2007 yılından bu yana mobilya-dekorasyon, kozmetik gibi birinci sınıf kalite standartlarında cam lavabo, cam tezgâh, ayna ve çeşitli dekoratif düz cam imalatı yapmaktadır. Ürünlerimiz müşterimizin istediği özel ölçü model ve renklere uygun olarak yapılmaktadır. Cam lavabolarımız 19mm kalınlığında yarı temperli olup sıcak su, lavabo aç gibi kalite testlerinden geçirilmiştir. Bunun dışında cam mutfak tezgâhı, tezgâh arası, ayna ve çeşitli alanlarda kullanılabilecek düz camları da isteğinize göre temperli ve desen uygulayarak veya desensiz olarak siz müşterilerimize sunmaktayız. Ayrıca ürünlerimize rodaj ve bizote işlemi uygulanmaktadır. Ürünlerimizi birebir görmek isteyen müşterilerimiz için firmamızda showroomumuz mevcuttur.  Cam Lavabo Cam Mutfak Tezgahı
  • cam lavabo
  • cam mutfak tezgahı
  • cam sehpa
  • çeşitli camlar

Cam Lavabo Cam Mutfak Tezgahı cam lavabo cam mutfak tezgahı cam sehpa ayna çeşitli camlar

116081: Cam Lavabo Cam Mutfak Tezgahı

 Cam Lavabo Cam Mutfak Tezgahı
Başlık:
Cam Lavabo Cam Mutfak Tezgahı
Fiyat:
İleitşime Geçiniz
İlan Tarihi:
14.03.2013
Yetkili:
ALİ ERDOĞAN / DURU CAM GRUP
Bu ilanın süresi dolmuştur.
Adres:
AKSE MH. FEVZİ ÇAKMAK CD. NO:122 ŞEKERPINAR / ÇAYIROVA
Şehir:
Kocaeli
İlan No:
116081
Görüntülenme Sayısı:
4405
53 / 3,8

Mesaj Formu

Mesaj Gönderebilmeniz için oturum açmalısınız.
İsim:

E-mail:

Telefon:

Mesajınız:


Güvenlik Kodu:

  Değiştir


Mutfak Tezgahları

Aşağıda Mutfak Tezgahları ile ilgili benzer ilanlar listeleniyor. İlginizi çekebileceğini düşündüğümüz bu ilanlara da göz atabilirsiniz. Mutfak Tezgahları ile ilgili kulis sayfasında çok daha değişik içeriklere ulaşabilirsiniz. Kulis sayfasına ulaşmak için Mutfak Tezgahları bağlantısına gidiniz.

Cam Lavabo Cam Mutfak Tezgahı

 Cam Lavabo Cam Mutfak Tezgahı
İlan No:
116081
Adres:
AKSE MH. FEVZİ ÇAKMAK CD. NO:122 ŞEKERPINAR / ÇAYIROVA
Şehir:
Kocaeli
Tarih:
14.03.2013

Dış Bağlantılar

Dış Bağlantılar

Dış Bağlantılar

İç Bağlantılar

Yükleme: 0,672 saniye - Şuan Sitede: 550 ziyaretçi var.
Copyright © 2006 - 2024 Günlük Reklam & Bedava Reklam Sitesi
GunlukReklam.com ve alt sitelerinin tamamında yer alan tüm içerikler kullanıcılar tarafından oluşturulup, görüş ve bilgilerin doğruluğu, yayınlanması esnasında tüm yasal sorumluluklar içeriği oluşturan kullanıcılara aittir. Bu içeriklerin eksikliğinden, yasalarla düzenlenmiş kurallara aykırı olması durumunda GunlukReklam.com hiçbir şekilde sorumlu değildir. Tüm içeriklerin altında Sorun Bildir Bağlantısı ile ilgili içerikleri bize şikayet edebilirsiniz. Bize gelen tüm şikayetler incelenip gereken düzenlemelerin yapılacağını bildiririz. Çerezler: Gunlukreklam.Com ile ilgili işlemler dışında cihazınıza bilgi kaydetmez ve okumaz. Ayrıntılı bilgi için Gizlilik Sayfamızı okuyunuz.