Yiğit & Çağdaş Halı Yıkama Fabrikası

İlanları Listeleyin

Yiğit & Çağdaş Halı Yıkama Fabrikası

Yiğit Çağdaş Halı Yıkama Fabrikası;
Sektörde hiç değişmiyen uzman kadrosuyla uzun yıllar İzmir''de hizmet vermiştir. Fabrikamız, siz değerli Müşterilerine karşı her zaman hoşgörüşüyle ve verdiği hizmetlerle halı yıkama sektöründe firmamızın adı üst sıralara çıktı bu başarımızdaki en büyük faktör müşterilerimizin her istediğini yerine getirmemizden ve onlara en kaliteli hizmeti vermemizden kaynaklanmaktadır.
Çalışanlarımıza ve Firmamızın yılların kazandırdığı tecrübeyle halı yıkama, koltuk yıkama, battaniye ve yerinde halı yıkama konusunda deneyimli bir hale geldik firmamız uzun yıllardan beri uzman ekip ve kadrosuyla her zaman müşterilerini memnun etmiştir. Halılarınızın yanlış ortamda yanlış stillerde yıkanması hem sizin ve ailenizin sağlığı açısından ayrıca halınız açısından olumsuz sonuçlar doğurur .
Fabrikamızda çalışan işçilerimizi alanında uzman olmakla birlikte işlerini en iyi şekilde yapmaya çalışan tecrübeli elemanlarımızdan oluşmaktadır. Fabrikamız yılların tecrübeyle bu uzun yolda emin adımlarla ilerlemektedir.Firmamızın Müşterilerimize olan saygımız her zaman sonsuzdur .
Bizim için müşterilerimizin istekleri çok önemlidir. Siz değerli müşterilerimiz bütün şikayetlerinizi bize çekinmeden iletebilirsiniz. Fabrikamızda halılarınız tüylerine ve saçaklarına herhangi bir zarar verilmesi, renginde bir solukluk veya renk kayması olmaz. Olduğu taktirde şirketimiz tarafından bu zararınız karşılanmaktadır.
www.yigitcagdashaliyikamafabrikasi.com
0(232)376 26 70
0(232)386 04 99
0(532)761 87 23  Yiğit & Çağdaş Halı Yıkama Fabrikası
  • halı yıkama
  • koltuk yıkama
  • yerinde halı yıkama
  • battaniye yıkama
  • yorgan yıkama
  • overlok

Yiğit & Çağdaş Halı Yıkama Fabrikası halı yıkama koltuk yıkama yerinde halı yıkama battaniye yıkama yorgan yıkama overlok

114513: Yiğit & Çağdaş Halı Yıkama Fabrikası

 Yiğit & Çağdaş Halı Yıkama Fabrikası
Başlık:
Yiğit & Çağdaş Halı Yıkama Fabrikası
Fiyat:
İleitşime Geçiniz
İlan Tarihi:
08.12.2012
Yetkili:
YİĞİT & ÇAĞDAŞ HALI YIKAMA FABRİKASI
Bu ilanın süresi dolmuştur.
Adres:
8050 Sokak No:20 Egekent Girişi Çiğli
Şehir:
İzmir
İlan No:
114513
Görüntülenme Sayısı:
2313
2 / 5,0

Mesaj Formu

Mesaj Gönderebilmeniz için oturum açmalısınız.
İsim:

E-mail:

Telefon:

Mesajınız:


Güvenlik Kodu:

  Değiştir


HALI YIKAMA İZMİR

Aşağıda HALI YIKAMA İZMİR ile ilgili benzer ilanlar listeleniyor. İlginizi çekebileceğini düşündüğümüz bu ilanlara da göz atabilirsiniz. HALI YIKAMA İZMİR ile ilgili kulis sayfasında çok daha değişik içeriklere ulaşabilirsiniz. Kulis sayfasına ulaşmak için HALI YIKAMA İZMİR bağlantısına gidiniz.

Yiğit & Çağdaş Halı Yıkama Fabrikası

 Yiğit & Çağdaş Halı Yıkama Fabrikası
İlan No:
114513
Adres:
8050 Sokak No:20 Egekent Girişi Çiğli
Şehir:
İzmir
Tarih:
08.12.2012

Dış Bağlantılar

Dış Bağlantılar

Dış Bağlantılar

İç Bağlantılar

Yükleme: 0,734 saniye - Şuan Sitede: 662 ziyaretçi var.
Copyright © 2006 - 2024 Günlük Reklam & Bedava Reklam Sitesi
GunlukReklam.com ve alt sitelerinin tamamında yer alan tüm içerikler kullanıcılar tarafından oluşturulup, görüş ve bilgilerin doğruluğu, yayınlanması esnasında tüm yasal sorumluluklar içeriği oluşturan kullanıcılara aittir. Bu içeriklerin eksikliğinden, yasalarla düzenlenmiş kurallara aykırı olması durumunda GunlukReklam.com hiçbir şekilde sorumlu değildir. Tüm içeriklerin altında Sorun Bildir Bağlantısı ile ilgili içerikleri bize şikayet edebilirsiniz. Bize gelen tüm şikayetler incelenip gereken düzenlemelerin yapılacağını bildiririz. Çerezler: Gunlukreklam.Com ile ilgili işlemler dışında cihazınıza bilgi kaydetmez ve okumaz. Ayrıntılı bilgi için Gizlilik Sayfamızı okuyunuz.