İnşahat Sonrası Villa Temizliği

İlanları Listeleyin

İnşahat Sonrası Villa Temizliği

Nokta Temizlik Şirketi villa ve yalı temizliği konusunda çalışmalarında uzman temizlik personelleri ile hizmet vermektedir.Firmamız tejrübeli temizlik personeli ile villarınızda temizlik sırasında gereken titizlik ve özeni göstermekte olup kırılabilecek veya antik değer taşıyan eşyalarınızın temizlik esnasında hasar görmemisine özenle dikkat etmekte olup sizlere kaliteli temizlik ve güveni bir arada sunmaktadır. Villalarınızın temizliği konularında firmamızdan hizmet almak için bizimle irtibata geçerek randevu almanız gerekmektedir. Temizlik hizmeti dahilinde detaylı açıklamaları ve nasıl temizlik yapıldığı konusunda aşağıda açıklamaları ile bilginize sunulmuştur. Belpak Temizlik Firmasısizlere kaliteli temizlik ve güveni bir arada sunmayı taahhüt eder.

Nokta Temizlik olarak sunduğumuz hizmetler arasında olan villa temizliği, siz müşterilerimizin talebi doğrultusunda inşaat aşaması bitmiş tek bir sefere dahil olmak üzere sizin belirleyeceğiniz zamanlarda randevu talep edilerek, temizlenecek villanın durumuna maliyet hesap edilir. Talebinize göre bay veya bayan, inşaat sonrası villa temizliği olarak atanacak personelimiz tarafından hizmet sunulur. İnşaat sonrası villa temizliği hizmeti sunan bir temizlik şirketi Nokta Temizlik müşterilerine her zaman en iyi hizmeti sunmaktadır. İnşaat sonrası villa temizliği yaparken dikkat ettiğimiz hususlar arasında, villanızın dip, köşe, camlar, çerçeveleri de bulunmaktadır.Ayrıca balkonlar, banyo, teras, sauna, kazan dairesi, havuz, wc, mutfak, kapılar, yerler, seramik zeminler, duvarlarınız, temizlenmesi gereken tüm alanları en ince temizlik işleri, kaliteli villa temizliği standardımıza uygun olarak temizlenmektedir.  İnşahat Sonrası Villa Temizliği
  • villa temizliği
  • villa temizliği yapan şirketler
  • inşahat sonrası villa temizliği

İnşahat Sonrası Villa Temizliği villa temizliği villa temizliği yapan şirketler inşahat sonrası villa temizliği

114443: İnşahat Sonrası Villa Temizliği

 İnşahat Sonrası Villa Temizliği
Başlık:
İnşahat Sonrası Villa Temizliği
Fiyat:
2000
İlan Tarihi:
05.12.2012
Yetkili:
Nokta temizlik
Bu ilanın süresi dolmuştur.
Adres:
maltepe
Şehir:
İstanbul
İlan No:
114443
Görüntülenme Sayısı:
1760
1 / 5

Mesaj Formu

Mesaj Gönderebilmeniz için oturum açmalısınız.
İsim:

E-mail:

Telefon:

Mesajınız:


Güvenlik Kodu:

  Değiştir


kadıköy temizlik şirketleri

Aşağıda kadıköy temizlik şirketleri ile ilgili benzer ilanlar listeleniyor. İlginizi çekebileceğini düşündüğümüz bu ilanlara da göz atabilirsiniz. kadıköy temizlik şirketleri ile ilgili kulis sayfasında çok daha değişik içeriklere ulaşabilirsiniz. Kulis sayfasına ulaşmak için kadıköy temizlik şirketleri bağlantısına gidiniz.

İnşahat Sonrası Villa Temizliği

 İnşahat Sonrası Villa Temizliği
İlan No:
114443
Adres:
maltepe
Şehir:
İstanbul
Tarih:
05.12.2012

Dış Bağlantılar

Dış Bağlantılar

Dış Bağlantılar

İç Bağlantılar

Yükleme: 0,844 saniye - Şuan Sitede: 1897 ziyaretçi var.
Copyright © 2006 - 2024 Günlük Reklam & Bedava Reklam Sitesi
GunlukReklam.com ve alt sitelerinin tamamında yer alan tüm içerikler kullanıcılar tarafından oluşturulup, görüş ve bilgilerin doğruluğu, yayınlanması esnasında tüm yasal sorumluluklar içeriği oluşturan kullanıcılara aittir. Bu içeriklerin eksikliğinden, yasalarla düzenlenmiş kurallara aykırı olması durumunda GunlukReklam.com hiçbir şekilde sorumlu değildir. Tüm içeriklerin altında Sorun Bildir Bağlantısı ile ilgili içerikleri bize şikayet edebilirsiniz. Bize gelen tüm şikayetler incelenip gereken düzenlemelerin yapılacağını bildiririz. Çerezler: Gunlukreklam.Com ile ilgili işlemler dışında cihazınıza bilgi kaydetmez ve okumaz. Ayrıntılı bilgi için Gizlilik Sayfamızı okuyunuz.