Kocaeli İnşaat Tadilat Tamirat

İlanları Listeleyin

Kocaeli İnşaat Tadilat Tamirat

1999 yılında kurulmuş olup, inşaat taahhüt işlerinde faaliyet göstermektedir. Firmamızın h er türlü bina inşaatında kalite, üstün hizmet ve ekonomi prensibiyle çok sayıda referansı bulunmaktadır. Sanayi Yapıları, Sosyal ve Ticari Yapılar, Konutlar, Turistik Yapılarda engin tecrübe ve makina parkıyla kısa sürede büyük işler başarma nın mutluluğunu yaşamaktayız.

İnşaat sektörünün farklı alanlarında aynı üstün uzmanlık ve köklü deneyimle hizmet verirken, tamamladığımız her yeni projenin yaşama ve yaşamı hep daha iyiye götürmeyi hedefleyen kurumsal birikimimize yepyeni
değerler kattığına inanıyoruz. En üst düzeyde müşteri memnuniyetini hedefleyerek hizmet ulaştırdığımız her yeni kurum ve her yeni birey de bu değerler zincirinin vazgeçilmez bir parçası olarak aramıza katılıyor.

Biz Geleceğin yeni hedeflerini birlikte güvenle karşılamayı taahhüt ediyoruz.



 Kocaeli İnşaat Tadilat Tamirat
  • kocaeli inşaat
  • kocaeli tadilat
  • kocaeli seramikükocaeli fayans
  • kocaeli çatı yapımı
  • kocaeli taş duvar
  • kocaeli çelik villa
  • kocaeli çelik ev

Kocaeli İnşaat Tadilat Tamirat kocaeli inşaat kocaeli tadilat kocaeli seramikükocaeli fayans kocaeli çatı yapımı kocaeli taş duvar kocaeli çelik villa kocaeli çelik ev

107869: Kocaeli İnşaat Tadilat Tamirat

 Kocaeli İnşaat Tadilat Tamirat
Başlık:
Kocaeli İnşaat Tadilat Tamirat
Fiyat:
İleitşime Geçiniz
İlan Tarihi:
14.05.2012
Yetkili:
goksallar
Bu ilanın süresi dolmuştur.
Adres:
ömerağa mahallesi akca cami caddesi no:27/2
Şehir:
Kocaeli
İlan No:
107869
Görüntülenme Sayısı:
2194
2 / 5,0

Mesaj Formu

Mesaj Gönderebilmeniz için oturum açmalısınız.
İsim:

E-mail:

Telefon:

Mesajınız:


Güvenlik Kodu:

  Değiştir


İnşaat Şirketleri

Aşağıda İnşaat Şirketleri ile ilgili benzer ilanlar listeleniyor. İlginizi çekebileceğini düşündüğümüz bu ilanlara da göz atabilirsiniz. İnşaat Şirketleri ile ilgili kulis sayfasında çok daha değişik içeriklere ulaşabilirsiniz. Kulis sayfasına ulaşmak için İnşaat Şirketleri bağlantısına gidiniz.

Kocaeli İnşaat Tadilat Tamirat

 Kocaeli İnşaat Tadilat Tamirat
İlan No:
107869
Adres:
ömerağa mahallesi akca cami caddesi no:27/2
Şehir:
Kocaeli
Tarih:
14.05.2012

Dış Bağlantılar

Dış Bağlantılar

Dış Bağlantılar

İç Bağlantılar

Yükleme: 1,200 saniye - Şuan Sitede: 1129 ziyaretçi var.
Copyright © 2006 - 2024 Günlük Reklam & Bedava Reklam Sitesi
GunlukReklam.com ve alt sitelerinin tamamında yer alan tüm içerikler kullanıcılar tarafından oluşturulup, görüş ve bilgilerin doğruluğu, yayınlanması esnasında tüm yasal sorumluluklar içeriği oluşturan kullanıcılara aittir. Bu içeriklerin eksikliğinden, yasalarla düzenlenmiş kurallara aykırı olması durumunda GunlukReklam.com hiçbir şekilde sorumlu değildir. Tüm içeriklerin altında Sorun Bildir Bağlantısı ile ilgili içerikleri bize şikayet edebilirsiniz. Bize gelen tüm şikayetler incelenip gereken düzenlemelerin yapılacağını bildiririz. Çerezler: Gunlukreklam.Com ile ilgili işlemler dışında cihazınıza bilgi kaydetmez ve okumaz. Ayrıntılı bilgi için Gizlilik Sayfamızı okuyunuz.