APPLE - İPHONE - MOBİL TELEFON, İPOD VE INTERNET AYGITI

İlanları Listeleyin

APPLE - İPHONE - MOBİL TELEFON, İPOD VE INTERNET AYGITI

iPhone 4, GSM özellikli bir cep telefonu olmanın yanı sıra, bir iPod, bir video kamera ve e, posta ve GPS haritaları ile bir mobil Internet aygıtıdır.

nsanlar uzun yıllardır görüntülü görüşme yapmayı hayal ediyordu. iPhone 4 bunu gerçeğe dönüştürüyor. iPhone 4'ten iPhone 4'e Wi-Fi üzerinden, tek bir dokunuşla dünyanın bir ucundan çocuklarınıza el sallayıp gülümsemelerini görebilir veya en yakın arkadaşınızın hikayelerinize gülmesini izleyebilirsiniz. Kutusundan çıkar çıkmaz çalışır. Başka hiçbir telefon iletişimi bu denli eğlenceli hale getiremez.

İki kamera,
iki görüntü.

iPhone 4'te iki kamera vardır: Biri öndedir ve size odaklanır. Diğeri ise arkadadır ve diğer her şeye odaklanır. FaceTime, görüntülü görüşme sırasında dilediğiniz zaman bu iki kamera arasında geçiş yapmanıza olanak tanır. Tek yapmanız gereken bir düğmeye dokunmak.

Retina Ekran

iPhone 4'te bulunan Retina ekran, önceki iPhone modellerinin sahip olduğundan dört kat fazla piksel sayısıyla bugüne kadar üretilmiş en net, en canlı ve en yüksek çözünürlüklü ekrandır. Aslına bakarsanız, piksel yoğunluğu o denli yüksektir ki, insan gözü bu pikselleri ayırt edemez. Bu sayede metinler şaşırtıcı derecede keskin ve resimler çarpıcı şekilde net görünür.

Çoklu Görev

iPhone 4 çoklu görev yürütmenin tamamen yeni bir şeklini sunuyor. Artık ön plandaki uygulamanın performansını düşürmeden veya pili gereksiz yere tüketmeden sevdiğiniz üçüncü parti uygulamaları çalıştırabilir ve aralarında anında geçiş yapabilirsiniz.1 Bu çoklu görev yürütme yaklaşımı yalnızca iPhone'da bulunur.

HD Video Kayt Etme Ve Kurgulama

Filmleriniz HD kalitesinde olsun. Geliştirilmiş arka yüz aydınlatma sensörü ve yerleşik LED ışık sayesinde az ışıklı ortamlarda dahi etkileyici videolar çekin. Daha sonra Apple tasarımı temalar, başlıklar ve geçişler içeren yeni iMovie uygulamasını kullanarak çektiğiniz videoları kurgulayın ve doğrudan iPhone 4 üzerinde kendi küçük şaheserinizi yaratın. Şimdi App Store'da.
LED Flaşlı 5 Megapiksel Kamera APPLE - İPHONE - MOBİL TELEFON, İPOD VE INTERNET AYGITI
  • nokia
  • sonyericson
  • iphone4
  • samsung
56038: APPLE - İPHONE - MOBİL TELEFON, İPOD VE INTERNET AYGITI
APPLE - İPHONE - MOBİL TELEFON, İPOD VE INTERNET AYGITI

APPLE - İPHONE - MOBİL TELEFON, İPOD VE INTERNET AYGITI

APPLE - İPHONE - MOBİL TELEFON, İPOD VE INTERNET AYGITI
Başlık:
APPLE - İPHONE - MOBİL TELEFON, İPOD VE INTERNET AYGITI
Fiyat:
1.694
Yayın Tarihi:
14.06.2011
Mağaza:
Sucek Communıcatıon Tr
Yetkili:
ramazan sucek
Telefon:
0531 766 45 25
Fax:
GSM:
0531 766 45 25
Adres:
DEMETEVLER ANKARA
Şehir:
Ankara
İlan No:
56038
Görüntülenme Sayısı:
2705
Kategori:
1 / 5

Mesaj Formu

Mesaj Gönderebilmeniz için oturum açmalısınız.
İsim:

E-mail:

Telefon:

Mesajınız:


Güvenlik Kodu:

  Değiştir


Sucek Communıcatıon Tr

Dış Bağlantılar

Dış Bağlantılar

Dış Bağlantılar

İç Bağlantılar

Yükleme: 0,727 saniye - Şuan Sitede: 671 ziyaretçi var.
Copyright © 2006 - 2024 Günlük Reklam & Bedava Reklam Sitesi
GunlukReklam.com ve alt sitelerinin tamamında yer alan tüm içerikler kullanıcılar tarafından oluşturulup, görüş ve bilgilerin doğruluğu, yayınlanması esnasında tüm yasal sorumluluklar içeriği oluşturan kullanıcılara aittir. Bu içeriklerin eksikliğinden, yasalarla düzenlenmiş kurallara aykırı olması durumunda GunlukReklam.com hiçbir şekilde sorumlu değildir. Tüm içeriklerin altında Sorun Bildir Bağlantısı ile ilgili içerikleri bize şikayet edebilirsiniz. Bize gelen tüm şikayetler incelenip gereken düzenlemelerin yapılacağını bildiririz. Çerezler: Gunlukreklam.Com ile ilgili işlemler dışında cihazınıza bilgi kaydetmez ve okumaz. Ayrıntılı bilgi için Gizlilik Sayfamızı okuyunuz.