TİGER2 GÜÇLÜ, ÇEVİK, RAKİPSİZ!..

İlanları Listeleyin

TİGER2 GÜÇLÜ, ÇEVİK, RAKİPSİZ!..

Tiger2; İşletmelerin kurumsal ve operasyonel stratejilerini destekleyen işletme ile tam uyum sağlayan iç ve dış pazarda rekabet üstünlüğü getiren büyüme sürecini tam olarak destekleyen bir ERP çözümüdür.

Tiger2, rekabetçi firmalar için ERP kavramını yeniden yorumlayarak farklı bir açılım sağlıyor. Günümüzde verimlilik ve şirket içi süreçlerin etkin yönetimi büyük önem taşımaktadır. İşletmelerin verimlilik için, sadece kendi süreçlerini değil, tedarikçi ve müşterileri ile aralarındaki süreci de en iyi şekilde yönetmeleri gerekiyor. Tiger2, işletmelerin tüm iş ihtiyaçlarına yanıt veren zengin özelliklere ve değişen ihtiyaçlara kolaylıkla uyum sağlayan esnek bir yapıya sahiptir. Aynı zamanda, uygun sahip olma koşulları ile tüm sektörlerde satış, dağıtım, üretim, hizmet konusunda faaliyet gösteren firma ve holdinglere çözüm sunmaktadır. TİGER2 GÜÇLÜ, ÇEVİK, RAKİPSİZ!..
  • tiger2
  • muhasebe
  • destek
  • yazılım
  • eğitim
  • donanım
  • raporlama
  • stok takibi
142066: TİGER2 GÜÇLÜ, ÇEVİK, RAKİPSİZ!..
TİGER2 GÜÇLÜ, ÇEVİK, RAKİPSİZ!..

TİGER2 GÜÇLÜ, ÇEVİK, RAKİPSİZ!..

TİGER2 GÜÇLÜ, ÇEVİK, RAKİPSİZ!..
Başlık:
TİGER2 GÜÇLÜ, ÇEVİK, RAKİPSİZ!..
Fiyat:
İleitşime Geçiniz
Yayın Tarihi:
03.01.2012
Mağaza:
İleri Sistem Yazılım Ve Danışmanlık
Yetkili:
İleri Sistem Yazılım Danışmanlık
Telefon:
0212 278 17 15
Fax:
GSM:
0555 344 21 45
Adres:
4.Levent
Şehir:
istanbul
İlan No:
142066
Görüntülenme Sayısı:
2441
Kategori:
1 / 5

Mesaj Formu

Mesaj Gönderebilmeniz için oturum açmalısınız.
İsim:

E-mail:

Telefon:

Mesajınız:


Güvenlik Kodu:

  Değiştir


İleri Sistem Yazılım Ve Danışmanlık

Dış Bağlantılar

Dış Bağlantılar

Dış Bağlantılar

İç Bağlantılar

Yükleme: 0,969 saniye - Şuan Sitede: 691 ziyaretçi var.
Copyright © 2006 - 2024 Günlük Reklam & Bedava Reklam Sitesi
GunlukReklam.com ve alt sitelerinin tamamında yer alan tüm içerikler kullanıcılar tarafından oluşturulup, görüş ve bilgilerin doğruluğu, yayınlanması esnasında tüm yasal sorumluluklar içeriği oluşturan kullanıcılara aittir. Bu içeriklerin eksikliğinden, yasalarla düzenlenmiş kurallara aykırı olması durumunda GunlukReklam.com hiçbir şekilde sorumlu değildir. Tüm içeriklerin altında Sorun Bildir Bağlantısı ile ilgili içerikleri bize şikayet edebilirsiniz. Bize gelen tüm şikayetler incelenip gereken düzenlemelerin yapılacağını bildiririz. Çerezler: Gunlukreklam.Com ile ilgili işlemler dışında cihazınıza bilgi kaydetmez ve okumaz. Ayrıntılı bilgi için Gizlilik Sayfamızı okuyunuz.