Ildız Yüklenim İnş.san.ve Tic.ltd.şti.

İlanları Listeleyin

Hakkında: Ildız Yüklenim İnş.san.ve Tic.ltd.şti.

 Ildız Yüklenim İnş.san.ve Tic.ltd.şti. Metal Kiremit Ve Çatı Kaplamada Üretici Firma Ildız Yüklenim İnş.san.ve Ti.ltd.şti.adres:toyak İş Merkezi Kat:3 No:169 Şirinevler Meydanı-b.evleristanbul Tel:0212 518 02 00 Fax:0212 518 02 01
Telefon:
0212 518 02 00
GSM:
0533 811 69 02
Adres:
TOYAK İŞ MERKEZİ KAT:3 NO:169 ŞİRİNEVLER MEYDANI-BAHÇELİEVLER/İSTANBUL
Şehir:
İSTANBUL
Ticari geçmişiniz ve bu alandaki deneyimleriniz ne kadar büyük ve köklü olursa olsun, bu birikimleri kurumsal bir yapı içine almadığınız sürece firmanızın büyümesi mümkün değildir.
Kurumsallaşma çalışmaları sırasında, Ildız Şirketler Grubu’na bağlı şirketlerin tümünün el dokuması halı alanında faaliyet gösterdiği dikkat çekiyordu. Kurumsallaşma çalışmaları, yatırımları değişik alanda yapma ihtiyacını bize gösterdi. Yatırımları çeşitlendirmek için hangi alana girmek gerektiğini belirlemek için ise, yüz civarında fizibilite çalışması yapıldı. Bu çalışmalar sonucunda inşaat sektörüne girmeye karar verildi.
İnşaat sektöründe de 18 bin kalemden oluşan değişik malzeme vardı. Bunlardan hangisine girilecekti, bu konu üzerinde yapılan fizibiliteler sonucunda metal esaslı, üzeri doğal taş kaplı çatı kaplama malzemelerinin Türkiye’de olmadığı tespit edildi ve bu alanda faaliyet gösterme kararı alındı.
Ildız bu alanda bir ilke imza atarak Türkiye’ye ilk kez metal esaslı, üzeri doğal taş kaplı kiremitleri ithal edip, geniş bir bayiler ağı ile pazarlama, satış ve eğitimli taşeron ağı ile uygulamalarını yaptı.
Giderek çatı alanında uzmanlaşan bir kuruluş haline gelen Ildız , çatı sistemleri konusunda tamamlayıcı ürünler olan, çatı pencereleri, su ve ısı izolasyon malzemelerinin distribütörlüklerini alarak ithalatını pazarlama, satış ve uygulamalarını yaptı.
Mükemmel çatı çözümleri getirdiğimizi gören müşterilerimiz bizden cepheler için de bir şeyler yapmamızı istemeye başladı. Bunun üzerine vinyl esaslı yalı baskısı distribütörlüğü alarak ithalatı, pazarlaması, satışı ve uygulamasını yapmaya başladık. Böylece, Ildız çatı ve cephe kaplama konusunda tam bir uzman kuruluş haline geldi.
Portföyüne aldığı tüm ürünlerin usulüne uygun uygulanmasına büyük önem veren Ildız ., her yıl, her ürün için ayrı ayrı birkaç kez eğitim kursları düzenleyerek yüzlerce taşeron yetiştirmiş ve çatı sektörüne büyük hizmetler yapmıştır.
Çatı alanında çağdaş çözümleri getiren malzemelerin Türkiye piyasasında giderek önemli bir yer almaya başlaması ile çatı detaylarında standartlaşmaya gitme gereği, eğimlerdeki sınırlamaların kaldırılması gibi sektördeki birçok sorunun çözümü için bir dernek kurulması ihtiyacı ortaya çıkmış ve Ildız sektörün birçok önder kuruluşu ile birlikte Çatı Sanayici ve İş Adamları Derneği’nin kuruluşunda büyük katkılarda bulunmuştur. Yönetim Kurulu Başkanımız Dr. Erdener Ildız, Çatı Sanayici ve İş Adamları Derneği (Çatıder)’in kurucu başkanı olup,iki dönem Yönetim Kurulu Başkanlığını yürütmüştür.
Türkiye’de sık sık meydana gelen krizler, çatı kaplama malzeme piyasasının artık ithalatla büyüyemeyeceği gerçeğini gelip dayatmıştır. Yaratılan piyasanın daha ileri boyutlarda geliştirilmesi için artık üretimin şart olduğunu tespit eden Ildız 2003 yılı Mayıs ayında Ildızbond kiremitlerini üreterek, ithalatçı kimliğinden üretici kimliğine geçmiştir.

Burada neler var?

Kapsama alanı neler?

  • metal
  • kiremit
  • panel
  • inşaat
  • kaplama
  • izolasyon
  • düzlevha
  • mahya
  • granülkaplı
  • doğaltaş
 Ildız  Bond Metal Kiremitleri Bin Kere Kiremit.

Ildız Bond Metal Kiremitleri Bin Kere Kiremit.

İlan No:
141194
Fiyat:
İleitşime Geçiniz
Tarih:
16.12.2011

Dış Bağlantılar

Dış Bağlantılar

Dış Bağlantılar

İç Bağlantılar

Yükleme: 1,398 saniye - Şuan Sitede: 127 ziyaretçi var.
Copyright © 2006 - 2024 Günlük Reklam & Bedava Reklam Sitesi
GunlukReklam.com ve alt sitelerinin tamamında yer alan tüm içerikler kullanıcılar tarafından oluşturulup, görüş ve bilgilerin doğruluğu, yayınlanması esnasında tüm yasal sorumluluklar içeriği oluşturan kullanıcılara aittir. Bu içeriklerin eksikliğinden, yasalarla düzenlenmiş kurallara aykırı olması durumunda GunlukReklam.com hiçbir şekilde sorumlu değildir. Tüm içeriklerin altında Sorun Bildir Bağlantısı ile ilgili içerikleri bize şikayet edebilirsiniz. Bize gelen tüm şikayetler incelenip gereken düzenlemelerin yapılacağını bildiririz. Çerezler: Gunlukreklam.Com ile ilgili işlemler dışında cihazınıza bilgi kaydetmez ve okumaz. Ayrıntılı bilgi için Gizlilik Sayfamızı okuyunuz.