Gardenlife Bitkisel Destek Ürünleri Bitkisel Afrodizyaklar Ve Bitkisel Çaylar Zayıflama Çayları Bitkisel Hazırlanmış Bir Çok Ürün Burada

İlanları Listeleyin

Hakkında: Gardenlife Bitkisel Destek Ürünleri Bitkisel Afrodizyaklar Ve Bitkisel Çaylar Zayıflama Çayları Bitkisel Hazırlanmış Bir Çok Ürün Burada

 Gardenlife Bitkisel Destek Ürünleri Bitkisel Afrodizyaklar Ve Bitkisel Çaylar Zayıflama Çayları Bitkisel Hazırlanmış Bir Çok Ürün Burada Bitkisel Destek Ürünleri Bitkisel Çaylar Bitkisel Destek Ürünleri Bitkisel Çaylar Ve Bitkisel Afrodizyaklar Zayıflamada Son Derece Etkili Özel Çaylar Kimyasal Madde İçermeyen Onaylı Ürünler...
Telefon:
GSM:
Adres:
Şehir:
BİTKİSEL DESTEK ÜRÜNLERİ BİTKİSEL ÇAYLAR VE BİTKİSEL AFRODİZYAKLAR ZAYIFLAMADA SON DERECE ETKİLİ ÖZEL ÇAYLAR KİMYASAL MADDE İÇERMEYEN ONAYLI ÜRÜNLER...
Garden Life

KURUMSAL

Yıl 1995.. bitki destek çalışmalarıyla Garden Life başarı öyküsü başlar.
...
Yıl 1996.. İlk bitki çayları üretimi

Yıl 1997.. Garden Life markasının tescili

Yıl 1998.. Garden Life markalı ilk ürünler Ihlamur ve Adaçayı

Yıl 2000.. Garden Life Ürünleri 40 çeşit

Yıl 2000.. Türkiyenin ilk fonksiyonel ve lider markası Garden Life’dan Form Çayı

Yıl 2002.. İlk yeşil çay, Garden Life Yeşil Çay. Garden Life markalı ürün sayısı 60

Yıl 2003.. Türkiye’nin ilk çocuk çayı, 10 vitaminli Garden Life Bebe Çayı

Yıl 2004.. Garden Life ile formda kalın kampanyasının piyasaya sunulması

Yıl 2005.. Son on yılda artan pazar payı ile Garden Life lider marka. %100 Naturel Sloganlı reklam kampanyaları

Yıl 2007.. 30 aylık yoğun çalışma ve emeğin ortaya çıkardığı, Türkiye’nin en çok talep gören ürünü GOLD Form tüketiciyle buluştu

Yıl 2008.. Başarı öykümüz burada sonlanmayacak elbette.. Çalışma, azim, insanımıza fayda getirecek, sağlıklı yaşama katkı sağlayacak yeni ürünlerle YOLA DEVAM..

Doğanın Tabiat Eczanesi..

ÜRETİM POLİTİKASI

Bitkiler etken maddelerinin doruğunda oldukları hasat edilerek, özel kurutma, kesim, karışım ve paketlenme işlemlerinden geçirilir. Bu aşamalarda gıda güvenliği açısından risk oluşturabilecek tüm kritik noktalar değerlendirilir, gerekli önleyici faaliyetler yapılır.

Eşsiz lezzete ve kokuya sahip ürünlerimiz, özel AR-GE çalışmalarıyla hazırlandı ve her bitkinin özelliklerine göre en doğru miktarlarda poşetlenerek istenen tat ve fonsiyonda olması sağlandı. Böylece özgün ve Garden Life’a ait formüllerle oluşturulan ürünlerimiz Tüketiciyle buluştu.

VİZYONUMUZ

Geçmişte ve şu anda olduğu gibi, gelecekte de sektörümüzün “lideri” olmak. Yakaladığımız başarıyı daha üst seviyelere çıkartmak.

MİSYONUMUZ

Kaliteli, sağlıklı, lezzetli ve yenilikçi ürünleri pazara sunarak, tüketicilerimizin yaşam kalitelerine katkıda bulunmak, ülkemiz naturel ürünler sektörünü daha iyi yerlere taşıyan örnek bir kuruluş olmak.

YÖNETİM POLİTİKASI

Müşteri istek ve gereksinimlerine sağduyulu kuruluşumuzda, üreticiden – tüketiciye zincirinde, ürünlerinde ve iş yapım ortamlarında insan sağlığı ve gıda güvenliği açısından risk teşkil eden tehlikeleri ortadan kaldırmayı, doğal kaynakların kullanımını, çevreyi korumayı, verimliliği ve ürün kalitesini sürekli geliştirmeyi, ilgili yasaların gereklerini karşılamak için çalışanlarını eğitmeyi, teknolojik yenilikleri izlemeyi ve gerekli diğer tüm kaynakları sağlamayı, yönetim sistemlerimizi ve tüm gerekliliklerini paydaşlarımızla paylaşmayı ilke edindik.

DEĞERLERİMİZ

İnsanı ve doğayı gözetmeyi asla unutmayız.
Toplam kalite anlayışını benimseriz.
Uluslar arası standartlara ulaşan kalite anlayışımızla, yasalara ve etik değerlere uygun davranırız.
Müşterilerimizin beklentilerini doğru anlayarak, sadık müşteriler oluşturmayı hedeflerken, önce bizim onlar için sadık ve güvenilir bir kuruluş olmamız gerektiğini biliriz.
Yenilikleri ve teknolojiyi takip ederiz.
Takım çalışması ve işbirliğine inanırız.
Dürüst ve açık iletişim kurarız.
Hatalarımızı ve geri bildirimlerimi, sürekli gelişimimiz için bir öğrenme fırsatı olarak görürüz.

Burada neler var?

Kapsama alanı neler?

  • bitkisel
  • destek
  • ürüleri
  • her çeşit çay
  • zayıflama
  • afrodizyak
  • bilinen çaylar
  • ve hertürlü çaylar

Dış Bağlantılar

Dış Bağlantılar

Dış Bağlantılar

İç Bağlantılar

Yükleme: 1,469 saniye - Şuan Sitede: 400 ziyaretçi var.
Copyright © 2006 - 2024 Günlük Reklam & Bedava Reklam Sitesi
GunlukReklam.com ve alt sitelerinin tamamında yer alan tüm içerikler kullanıcılar tarafından oluşturulup, görüş ve bilgilerin doğruluğu, yayınlanması esnasında tüm yasal sorumluluklar içeriği oluşturan kullanıcılara aittir. Bu içeriklerin eksikliğinden, yasalarla düzenlenmiş kurallara aykırı olması durumunda GunlukReklam.com hiçbir şekilde sorumlu değildir. Tüm içeriklerin altında Sorun Bildir Bağlantısı ile ilgili içerikleri bize şikayet edebilirsiniz. Bize gelen tüm şikayetler incelenip gereken düzenlemelerin yapılacağını bildiririz. Çerezler: Gunlukreklam.Com ile ilgili işlemler dışında cihazınıza bilgi kaydetmez ve okumaz. Ayrıntılı bilgi için Gizlilik Sayfamızı okuyunuz.