Ersağ Bitkisel Temizlik Ve Kozmetik

İlanları Listeleyin

Hakkında: Ersağ Bitkisel Temizlik Ve Kozmetik

 Ersağ Bitkisel Temizlik Ve Kozmetik Ersağ Bitkisel Temizlik Ve Kozmetik Ürünleri, Bitkisel Ürünler, Bitkisel Kozmetik
Telefon:
03123250314
GSM:
05355664652
Adres:
Şehir:
ANKARA
Vizyonumuz
Üretimini ve dagıtımını firmamızın yaptıgı doğal içerikli temizlik ürünleriyle yarınlarımız dedigimiz çocuklarımıza daha temiz ve sağlıklı bir çevre toplum bırakma bilinciyle güçlü inanılır ve dürüst bir şirket olmak.

Amacımız,kendi ülkemizde,kendi insanımızla,kendi ürünümüzü daha sağlıklı,daha çevreci ve daha ekonomik olarak,önce Türk milletine daha sonra tüm Dünyaya yayılarak,Kendi gezegenimize sahip çıkmak.Bu amaç ve gayeyle yola çıkan,şirketimizin tek desdekçileri,Çevreci ve Milletini seven sizlersiniz.Sizlerin destegi ve bizlerin çalışmalarıyla ,bu yolda yılmadan,yorulmadan beraberce ilerleyecegiz,ve ilerliyoruz.



Misyonumuz
Müşterilerimizin daha temiz ve sağliklı bir şekilde temizliklerini yapa bilmeleri için kaliteden ödün vermeden günümüz teknolojisini kullanarak en hesaplı ve güvenilir şekilde ürünlerimizi sunmak.

Müşterilerimiz dediklerimiz tüm dünya insanları.Ülkemizin yer altı ve yer üstü sularını kirletmeden,yarınlarımız dediğimiz çoçuklarımıza daha temiz ve onların yaşaya bilecekleri,temiz bir çevre bırakmak.





Politikamız


ERSAĞ Temizlik ve Kozmetik Ürünleri olarak, evsel ve kozmetik ürünleri üretimi yaparak, Network Marketing Sistemi ile müşterilerimize doğrudan satış yaptığımız Pazar payımızda, müşterilerimizden aldığımız öz güvenle onlara sürekli gelişen, yenilenen ve güçlenen bir hizmet anlayışı ile faydalı olabilmek.


Çeşitli ürün gruplarımızla onlara alternatif ürünler sunarken, Dünya genelinde tanınan, arzulanan ve hedeflenen bir marka haline getirmek.



Çevreye, doğaya ve insan haklarına bağlı bir etik ticaret ahlakını benimsemek ve bu amaçların dışında asla değer yargılarımızdan ödün vermemek.



Modern üretim teknikleri ile en iyi şekilde üretim gerçekleştirirken, sürekli ne pahasına olursa olsun, Çevreyi sürekli korumak ve sürekli çevreye maddi manevi yatırımlar da bulunmak.

Burada neler var?

Kapsama alanı neler?

  • ersağ
  • bitkisel
  • temizlik
  • kozmetik
  • ersağ bitkisel temizlik ve kozmetik
 Ersağ Bitkisel Banyo Wc Temizleyici

Ersağ Bitkisel Banyo Wc Temizleyici

İlan No:
49744
Fiyat:
14 tl
Tarih:
04.06.2011
 Ersağ Bitkisel---halı Şampuanı

Ersağ Bitkisel---halı Şampuanı

İlan No:
49737
Fiyat:
14 tl
Tarih:
04.06.2011
 Ersağ Bitkisel-- Genel Temizlik

Ersağ Bitkisel-- Genel Temizlik

İlan No:
49728
Fiyat:
12 tl
Tarih:
04.06.2011
 Ersağ Bitkisel-----damla Konsantre

Ersağ Bitkisel-----damla Konsantre

İlan No:
49727
Fiyat:
19 tl
Tarih:
04.06.2011
 Ersağ Bitkisel Temizlik Ve Kozmetik Ürünleri

Ersağ Bitkisel Temizlik Ve Kozmetik Ürünleri

İlan No:
49628
Fiyat:
İleitşime Geçiniz
Tarih:
03.06.2011

Dış Bağlantılar

Dış Bağlantılar

Dış Bağlantılar

İç Bağlantılar

Yükleme: 1,473 saniye - Şuan Sitede: 769 ziyaretçi var.
Copyright © 2006 - 2024 Günlük Reklam & Bedava Reklam Sitesi
GunlukReklam.com ve alt sitelerinin tamamında yer alan tüm içerikler kullanıcılar tarafından oluşturulup, görüş ve bilgilerin doğruluğu, yayınlanması esnasında tüm yasal sorumluluklar içeriği oluşturan kullanıcılara aittir. Bu içeriklerin eksikliğinden, yasalarla düzenlenmiş kurallara aykırı olması durumunda GunlukReklam.com hiçbir şekilde sorumlu değildir. Tüm içeriklerin altında Sorun Bildir Bağlantısı ile ilgili içerikleri bize şikayet edebilirsiniz. Bize gelen tüm şikayetler incelenip gereken düzenlemelerin yapılacağını bildiririz. Çerezler: Gunlukreklam.Com ile ilgili işlemler dışında cihazınıza bilgi kaydetmez ve okumaz. Ayrıntılı bilgi için Gizlilik Sayfamızı okuyunuz.