Ankara Temizlik Hizmetleri

İlanları Listeleyin

Hakkında: Ankara Temizlik Hizmetleri

Ankara Temizlik Hizmetleri Denizkızı Temizleme 2003 Yılında Esat Semtinde Kurulan Çankaya Başta Olmak Üzere Tüm Ankaraya Temizleme Alanında Hizmet Veren Bir Firmadır.
Telefon:
0312 437 30 97
GSM:
0532 328 1453
Adres:
Bülbülderesi cad.118/b küçükesat
Şehir:
ANKARA
Temizleme sektöründe en kaliteli ve en güvenilir hizmeti vermeyi amaç haline getiren Denizkızı Temizleme, sekiz senelik tecrübesi, yetenekli personelleri ve modern makineleriyle farkını ortaya koymaktadır. Müşteri memnuniyetini ilke haline getirmiş olan Denizkızı Temizleme kurulduğu günden itibaren aynı titizlikle, aynı azim ve güleryüzle hizmetlerine devam etmektedir.
İnşaat Tadilat Sonrası Temizleme
Denizkızı Temizleme olarak firmamız, tadilat sonrası temizlik alanında da hizmet vermektedir. İnşaat sonrası temizliklerinde en kaliteli ve düzgün hizmeti sağlamaktadır.

İnşaat sonrası temizlik zor bir iştir harfiyat inşaata ait çimento,boya,kireç ve kartonpiyer kalıntılarını temizlemek kolay değildir.İnşaatı bitmiş olan bina veya dairenizin temizlenmesi artık çok daha kolay inşaat sonrası temizliğinizde tecrübeli personelimiz size en yi hizmeti sunar.Ücretsiz keşif yapıldıktan sonra en iyi sonuç alacağınız Denizkızı Temizleme``yi tercih edeceksiniz.
Ofis Büro Temizliği
Büro ve ofis temizliği ev temizliğiyle benzer bir şekilde yapılır, ancak bürolarda evrak odası, malzeme odası, depo ve bunun gibi farklı birimler olduğu için bu birimlerin de temizlik teknikleri de aynı olmamaktadır. Ayrıca büro, ofis temizliği sırasında ortamı rahatsız etmemek ve iş yerinin prensiplerine uymak firmamızın önceliğidir. Camlar, masalar, bilgisayarlar, mutfak ve banyonun hijyenik bir duruma geleceğini ve kaliteli bir hizmet alacağınızı garanti ederiz.
Daire Temizleme
Denizkızı Temizleme olarak firmamıza yeni kiraladığınız veya satın almış olduğunuz daireyi temizletmek size bir telefon kadar yakın...Kaliteli, hızlı ve arzu ettiğiniz temizleme hizmeti size verilen süre içerisinde garantili olarak teslim edilir.

Temizlik elemanlarımız camlar, zemin, kapı, süpürgelikler, banyo, mutfak dahil el değmeyen yer kalmayacak şekilde işlerini büyük bir titizlik ve hijyenik bir şekilde yerine getirir. Size sadece temiz bir evi teslim almaktan başka hiç bir iş kalmaz.
Duvar Silme
Duvarlarınızın boyası silinmeye elverişli olduğu takdirde yılda bir kez silinmesi gerekmektedir. Denizkızı Temizleme''de duvar temizleme işi özel temizleme ürünleri ve duvar yüzeyine zarar vermeyen bir maddeyle yapılmaktadır. Sigara isi sinmiş, islenmiş ve ya ahşap duvar temizliklerinizde en iyi sonucu alabilmektesiniz.
Halı Temizleme
Denizkızı Temizlemede el dokuma, yün, makine, shaggy, çin, nepal, ipek gibi bütün halı cinsleri tek tek ve cinsine göre itina ile yıkanır. Yıkama ücreti dışında hiçbir ücret talep edilmez. Adresinizden, serildikleri yerden alınan halılar en geç bir hafta içinde teslim edilir. Teslimat sırasında isteğe göre yerine serme işlemi yapılmaktadır. Böylece personellerimiz adresten ayrılmadan halıyı kontrol etme şansı verilmektedir. Bütün bu ayrıcalıklı temizleme işlemlerinden faydalanmak için sadece 437 30 97 numaralı telefonu aramanız yeterlidir.
Koltuk Temizleme
Koltuk Temizleme işleminde de uzman ekibimizle en iyi ve en sağlıklı çözümü sunuyoruz Denizkızı Temizleme''de. Koltuklarınızı temizletmek için yalnızca bir gün önceden randevu almanız yeterlidir. Profesyonel ekibimiz bu işlem sırasında vakumlu (ıslak-kuru) sanayi tipi makine ile, koltuklarınızı en hızlı ve güvenilir şekilde yıkamakta,üstelik kulladığımız ürünlerde de konsantre oksijen içerikli olanları tercih etmekteyiz.Koltuklarınız en TEMİZ olana kadar bu işlem sürmektedir. Kaliteli hizmet anlayışımızla, koltuk temizliğinde de liderliğimizi sürdürmekteyiz.

Burada neler var?

Kapsama alanı neler?

  • halı yıkama
  • koltuk yıkama
  • ankara halı yıkama
  • halı yıkama ankara
  • halı yıkama
  • halı yıkama çankaya
  • çankaya halı yıkama
  • ankara temizlik şirketi
  • temizlik hizmetleri
  • perde yıkama
  • yorgan yıkama
  • kuru temizleme
  • battaniye temizleme
  • yerinde halı yıkama
  • yatak yıkama
  • genel temizlik
  • duvar silme
  • temizlik ankara
  • ankara halı yıkama firmaları
  • koltuk yıkama şirketl
 Daire Temizleme 437 30 97 Ankara Daire Temizleme 437 30 97

Daire Temizleme 437 30 97 Ankara Daire Temizleme 437 30 97

İlan No:
44806
Fiyat:
İleitşime Geçiniz
Tarih:
24.05.2011
 Amway Temizleme Ürünleri 437 30 97

Amway Temizleme Ürünleri 437 30 97

İlan No:
40888
Fiyat:
İleitşime Geçiniz
Tarih:
11.05.2011

Dış Bağlantılar

Dış Bağlantılar

Dış Bağlantılar

İç Bağlantılar

Yükleme: 1,404 saniye - Şuan Sitede: 454 ziyaretçi var.
Copyright © 2006 - 2024 Günlük Reklam & Bedava Reklam Sitesi
GunlukReklam.com ve alt sitelerinin tamamında yer alan tüm içerikler kullanıcılar tarafından oluşturulup, görüş ve bilgilerin doğruluğu, yayınlanması esnasında tüm yasal sorumluluklar içeriği oluşturan kullanıcılara aittir. Bu içeriklerin eksikliğinden, yasalarla düzenlenmiş kurallara aykırı olması durumunda GunlukReklam.com hiçbir şekilde sorumlu değildir. Tüm içeriklerin altında Sorun Bildir Bağlantısı ile ilgili içerikleri bize şikayet edebilirsiniz. Bize gelen tüm şikayetler incelenip gereken düzenlemelerin yapılacağını bildiririz. Çerezler: Gunlukreklam.Com ile ilgili işlemler dışında cihazınıza bilgi kaydetmez ve okumaz. Ayrıntılı bilgi için Gizlilik Sayfamızı okuyunuz.