Mersin Temizlik Firmaları Mersin Çare Temizlik

İlanları Listeleyin

Hakkında: Mersin Temizlik Firmaları Mersin Çare Temizlik

Mersin Temizlik Firmaları Mersin Çare Temizlik Mersin,temizlik,temizlikçi,temizlik,firmaları,mersin.temizlik,şirketi,banyo, Mutfak, Tuvaletler, Pencereler, Zemin, Antre Ve Duvarlar, Kapılar, Yatak Odası
Telefon:
0536 862 57 61-
GSM:
0536 862 57 61
Adres:
Şehir:
MERSİN
Mersin Temizlik Şirketi Çare Temizlik

0536 862 57 61

Mersin Buhar Makinesi ile Temizlik:0536 862 57 61

Buhar makinesi ile temizlik son yılların en çok tercih edilen temizlik yöntemlerinden biridir. Özellikle temizliği zor alanlarda buhar makinesi kullanmaktayız.
İnşaat ve tadilat yapılan yerlerde boya ve kireç artıklarının çıkarılması ve dezenfekte edilmesi için buhar makinesiyle yüksek ısıda temizlik yapılmalıdır,
Halı, fayans, mermer, parke gibi yerlerde, yüzeye zarar verecek kimyasallar kullanmadan, 4-6 bar basınç ve 150 derece buharla temizlik yapılmaktadır.
Buhar makinesi ile temizlik yaparsanız,
ağır kir ve lekeleriniz hemen temizlenir,
ağır deterjanlar yerine sadece su kullanılır,
evinizde kanserojen kimyasallar kullanmazsınız,
zamandan tasarruf edersiniz,
temizlik yapılan eşyanızın yüzeyinde iz kalmaz.
Temizlik teknolojisinin son ürünlerinden buhar makinesi temizlikte hem şirket hem de müşteri için büyük avantajlar sağlamaktadır.

Mersin Ev Temizliği:0536 862 57 61

Ev temizliği hizmetinde esas olan müşteriyle, hizmet veren firmanın uyumudur. Ev sahibinin mobilyaları, kişisel zevki ve hijyen ihtiyacı ile bizim profesyonel birikimimiz birleşmektedir.
Ev temizliği, dayalı döşeli ev temizliği, tadilat sonrası ev temizliği, inşaat sonrası boş daire temizliği ve boş daire temizliği gibi gruplara ayrılmaktadır.

Mersin Dayalı döşeli ev temizliği:0536 862 57 61

Temizlik yapılacak alan kontrol edilir, gerekli temizlik ürünleri ve ekip sağlanır.
Mutfak, banyo, tuvalat, oda, salon, balkon, yerler, camlar, duvarlar, tavan, yani evin bütün kısımları gözden geçirilir.
Mutfak temizliğinde, isteğe bağlı olarak dolapların içi boşaltılıp her bir ürün ayrı ayrı temizlenir, buzdolabı gibi temizliği zor olan beyaz eşyaların ve tüm beyaz eşyaların temizliği gerçekleştirilir, lavabo, eviye, tezgah temizlenir, duvarlar ve yerler silinir.
Banyo ve tuvalet temizliğinde, tüm alan dezenfekte edilir, küvet, duşakabin, lavabo, klozet gibi mikrop olasılığı yüksek yerler özenle temizlenir, zamanla ya da dış etkenlerle sararan banyo aksanları beyazlatılır, fayanslar ilk günkü görünümüne kavuşturulur, kalan banyo aksanları hiçbir mikrop kalmayacak şekilde hijyene kavuşturulur.
Cam temizliğinde, pencere mermerleri, iç ve dış cam temizliği profesyonel elemanlarımız tarafından güvenle temizlenir.
Balkon temizliğinde, yer ve korkuluklar özenle temizlenir.
Oda temizliğinde, müşterinin mobilyalarına özen gösterilir. Ev temizliği hizmetimizin önemli bir parçası olan oda temizliğinde vitrin, masa, koltuk, sehpa, etejer, dolaplar, gerekirse içleri boşaltılarak en ince yerlerine kadar temizlenir. Elektronik aletler dikkatle temizlenir.
Halı ve kilim temizliği de oda temizliğimizin bir parçasıdır.

Mersin İnşaat ve Tadilat Sonrası Ev Temizliği:0536 862 57 61

İnşaat ve tadilat sonrası ev temizliği en çok talep edilen temizlik hizmetlerimizdendir. Yeni inşa edilmiş bir ev aldınız ya da evinizde büyük bir tadilat yaptınız.
Oluşan moloz, harç kalıntıları temizlenir

Burada neler var?

Kapsama alanı neler?

  • mersin
  • temizlik firmaları
  • mersin
  • temizlik şirketleri
  • mersin çare temizlik
 Mersin Çare Temizlik 0536 862 57 61

Mersin Çare Temizlik 0536 862 57 61

İlan No:
27872
Fiyat:
1.00tl
Tarih:
0

Dış Bağlantılar

Dış Bağlantılar

Dış Bağlantılar

İç Bağlantılar

Yükleme: 1,504 saniye - Şuan Sitede: 314 ziyaretçi var.
Copyright © 2006 - 2024 Günlük Reklam & Bedava Reklam Sitesi
GunlukReklam.com ve alt sitelerinin tamamında yer alan tüm içerikler kullanıcılar tarafından oluşturulup, görüş ve bilgilerin doğruluğu, yayınlanması esnasında tüm yasal sorumluluklar içeriği oluşturan kullanıcılara aittir. Bu içeriklerin eksikliğinden, yasalarla düzenlenmiş kurallara aykırı olması durumunda GunlukReklam.com hiçbir şekilde sorumlu değildir. Tüm içeriklerin altında Sorun Bildir Bağlantısı ile ilgili içerikleri bize şikayet edebilirsiniz. Bize gelen tüm şikayetler incelenip gereken düzenlemelerin yapılacağını bildiririz. Çerezler: Gunlukreklam.Com ile ilgili işlemler dışında cihazınıza bilgi kaydetmez ve okumaz. Ayrıntılı bilgi için Gizlilik Sayfamızı okuyunuz.