Ankara Halı Koltuk Yıkama

İlanları Listeleyin

Hakkında: Ankara Halı Koltuk Yıkama

Ankara Halı Koltuk Yıkama Denizkızı Temizleme 2003 Yılında Esat Semtinde Kurulan Çankaya Başta Olmak Üzere Tüm Ankaraya Temizleme Alanında Hizmet Veren Bir Firmadır. Temizleme Sektöründe En Kaliteli Ve En Güvenilir Hizmeti Vermeyi Amaç Haline Getiren Denizkızı Temizleme, Sekiz Senelik Tecrübesi, Yetenekli Personelleri Ve Modern Makineleriyle Farkını Ortaya Koymaktadır.
Telefon:
03124373097
GSM:
0532 328 1453
Adres:
Bülbülderesi cad.118/b küçükesat
Şehir:
ankara
TEMİZLEME İŞLEMLERİ, Denizkızı Temizleme tarafından halılarınız kapınızdan teslim alındıktan sonra yıkanmak üzere kendi fabrikamıza getirilir.İlk olarak burada halılar cinslerine göre ayrılır. Makine, yün, shaggy, nepal, el dokuma, vs...Her halı türünün ayrı bir yıkama işlemi vardır. Öncelikle halıların eni ve boyu ölçülerek m2’si hesaplanır.Daha sonra makine halıları,el dokuma ve yün halılar ayrı ayrı yerlerde TEK TEK şebeke suyu kullanılarak yıkama işlemine alınır.Yıkama alanımız insan sağlığı açısından hijyenik ve tertemizdir.Halılarınız özel şampuan ile uzman personel tarafından yıkanmaktadır.Yıkama işlemi halıların ön ve arka kısmı temiz olana kadar sürer. Yıkama işlemi bittikten sonra halılara sıkma işlemi uygulanır.Sıkma makinaları halıda çok az nemli diyebileceğemiz kadar su bırakır. Bu aşamadan sonra halılar yaz aylarında açık havada kış aylarında ise kapalı sistem ısıtmalı odalarda askıda bekletilir.Yıkama ve kurutma işlemleri biten halılara son olarak görevli elemanlarımız sırasıyla kalite bakım kontrol işlemleri yapar ve halılar ilk günkü parlaklığı ve temizliği ile evinize teslim edilir.Yıkama teslim süresi yaz,kış en geç bir haftadır.Halılarınız evinizden size uygun saatte teslim alınır ve teslim edilir.Ankara`nın her semtine servisimiz vardır.Pazar günleri de hizmet vermekteyiz.Ayrıca halılarınız evinize teslimata kadar sigortalıdır.

HALI YIKAMA, Denizkızı Temizlemede el dokuma, yün, makine, shaggy, çin, nepal, ipek gibi bütün halı cinsleri tek tek ve cinsine göre itina ile yıkanır. Yıkama ücreti dışında hiçbir ücret talep edilmez. Adresinizden, serildikleri yerden alınan halılar en geç bir hafta içinde teslim edilir. Teslimat sırasında isteğe göre yerine serme işlemi yapılmaktadır. Böylece personellerimiz adresten ayrılmadan halıyı kontrol etme şansı verilmektedir. Bütün bu ayrıcalıklı temizleme işlemlerinden faydalanmak için sadece 437 30 97 numaralı telefonu aramanız yeterlidir.

KOLTUK TEMİZLEME, Koltuk Temizleme işleminde de uzman ekibimizle en iyi ve en sağlıklı çözümü sunuyoruz Denizkızı Temizleme`de. Koltuklarınızı temizletmek için yalnızca bir gün önceden randevu almanız yeterlidir. Profesyonel ekibimiz bu işlem sırasında vakumlu (ıslak-kuru) sanayi tipi makine ile, koltuklarınızı en hızlı ve güvenilir şekilde yıkamakta,üstelik kulladığımız ürünlerde de konsantre oksijen içerikli olanları tercih etmekteyiz.Koltuklarınız en TEMİZ olana kadar bu işlem sürmektedir. Kaliteli hizmet anlayışımızla, koltuk temizliğinde de liderliğimizi sürdürmekteyiz.

TADİLAT SONRASI TEMİZLEME, Denizkızı Temizleme olarak firmamız, tadilat sonrası temizlik alanında da hizmet vermektedir. İnşaat sonrası temizliklerinde en kaliteli ve düzgün hizmeti sağlamaktadır. Ücretsiz keşif yapıldıktan sonra en iyi sonucu alacağınız Denizkızı Temizleme`yi tercih edeceksiniz.

DAİRE TEMİZLEME, Denizkızı Temizleme olarak firmamıza yeni kiraladığınız veya satın almış olduğunuz daireyi temizletmek size bir telefon kadar yakın...Kaliteli, hızlı ve arzu ettiğiniz

Burada neler var?

Kapsama alanı neler?

  • halı yıkama
  • koltuk yıkama
  • ankara halı yıkama
  • ankara koltuk yıkama
  • çankaya halı yıkama
  • çankaya koltuk yıkama
  • temizlik hizmetleri
  • temizlik firmaları
  • overlok
 Ankara Perde Temizleme 437 30 97 Perde Temizleme Ankara 437 30 97

Ankara Perde Temizleme 437 30 97 Perde Temizleme Ankara 437 30 97

İlan No:
44790
Fiyat:
İleitşime Geçiniz
Tarih:
24.05.2011
7 sayfadan 1. sayfasınız.
.1. 2

Dış Bağlantılar

Dış Bağlantılar

Dış Bağlantılar

İç Bağlantılar

Yükleme: 1,004 saniye - Şuan Sitede: 1259 ziyaretçi var.
Copyright © 2006 - 2024 Günlük Reklam & Bedava Reklam Sitesi
GunlukReklam.com ve alt sitelerinin tamamında yer alan tüm içerikler kullanıcılar tarafından oluşturulup, görüş ve bilgilerin doğruluğu, yayınlanması esnasında tüm yasal sorumluluklar içeriği oluşturan kullanıcılara aittir. Bu içeriklerin eksikliğinden, yasalarla düzenlenmiş kurallara aykırı olması durumunda GunlukReklam.com hiçbir şekilde sorumlu değildir. Tüm içeriklerin altında Sorun Bildir Bağlantısı ile ilgili içerikleri bize şikayet edebilirsiniz. Bize gelen tüm şikayetler incelenip gereken düzenlemelerin yapılacağını bildiririz. Çerezler: Gunlukreklam.Com ile ilgili işlemler dışında cihazınıza bilgi kaydetmez ve okumaz. Ayrıntılı bilgi için Gizlilik Sayfamızı okuyunuz.