Tek Tıkla Yöresel Ürünler Kapında

İlanları Listeleyin

Hakkında: Tek Tıkla Yöresel Ürünler Kapında

 Tek Tıkla Yöresel Ürünler Kapında Kayseri Yöresel Ürünleri İle Hizmetinizdeyiz. Tamamı 1.kalite Ürünler Direk Fabrikadan Sofralarınıza Geliyor.
Telefon:
3522246886
GSM:
Adres:
Kayseri
Şehir:
Kayseri
hepsimeshur.com İnosis Yazılım Bilgisayar ve Bilişim Teknolojileri San. Tic. Ltd. Şti''nin iştirakidir. Türkiye''nin her bölgesinden meşhur yöresel ürünleri uygun fiyat ve ödeme koşullarını hız ve güven ile birleştirip tüketicilere ulaştırmayı hedefleyen, ürünlerin tedariki noktasında kaliteden ödün vermeyen bir anlayışın temsilcisidir.

hepsimeshur.com, sizlere sunmuş olduğu tüm yöresel ürünlerin sevkiyat öncesi hazırlanma aşamasında kalite ekibimiz tarafından kontrolden geçirilmekte, bu yöntem ile sizlere en kaliteli ve en iyi hizmeti sunma çabası içindedir.

Benzerlerinden kalite/fiyat açısından ve müşterilerine sunduğu sürprizler ile ayrılan hepsimeshur.com, tamamıyla müşteri memnuniyeti ilkesinin burada yazılanlar ile kalmaması için devamlı kendini geliştirme çabası içinde olan farklılaşma açısından devamlı kendini geliştiren bir sitedir.

hepsimeshur.com sizlere sunmuş olduğu tüm yöresel ürünlerde kaliteyi, sağlığı, hijyeni ve uygun fiyatı online alışveriş ile sağlama konularında öncüdür ve öncü olmaya devam edecektir.

Burada neler var?

Kapsama alanı neler?

  • pastırma
  • sucuk
  • mantı
  • gilaburu
  • kuru gıda
  • çemen
  • kedi bacağı
  • cevizli sucuk
  • kavurma

Dış Bağlantılar

Dış Bağlantılar

Dış Bağlantılar

İç Bağlantılar

Yükleme: 5,547 saniye - Şuan Sitede: 1482 ziyaretçi var.
Copyright © 2006 - 2024 Günlük Reklam & Bedava Reklam Sitesi
GunlukReklam.com ve alt sitelerinin tamamında yer alan tüm içerikler kullanıcılar tarafından oluşturulup, görüş ve bilgilerin doğruluğu, yayınlanması esnasında tüm yasal sorumluluklar içeriği oluşturan kullanıcılara aittir. Bu içeriklerin eksikliğinden, yasalarla düzenlenmiş kurallara aykırı olması durumunda GunlukReklam.com hiçbir şekilde sorumlu değildir. Tüm içeriklerin altında Sorun Bildir Bağlantısı ile ilgili içerikleri bize şikayet edebilirsiniz. Bize gelen tüm şikayetler incelenip gereken düzenlemelerin yapılacağını bildiririz. Çerezler: Gunlukreklam.Com ile ilgili işlemler dışında cihazınıza bilgi kaydetmez ve okumaz. Ayrıntılı bilgi için Gizlilik Sayfamızı okuyunuz.