Mersin Temizlik Şirketleri Gözdem Temizlik

İlanları Listeleyin

Hakkında: Mersin Temizlik Şirketleri Gözdem Temizlik

Mersin Temizlik Şirketleri Gözdem Temizlik İnşaat Sonrası Dairelerimiz 200tl Haşere İlaçlama Hediyemizdir , Ev Genel Temizliği,ofis İş Yeri Temizligi,yangın Sonrası Temizlik, Cam Temizliği, Villa Temizliği,plaza Temizliği, Okul Ve Dershane Temizliği, İş Merkezi Temizliği,fabrika Temizliği, Klinik Temizliği. Hizmet Alanlarımız Mersin Merkez Pozcu Mezitli Hizmette Heryerdeyiz
Telefon:
0324 359 06 56
GSM:
0531 7706141
Adres:
kipa civarı soil petrol yan sokağı kardeşler apt. altı D/1 MERSİN/Mezitli
Şehir:
MERSİN MERKEZ
MERSİN:TEMİZLİK ŞİRKETLERİ®>,>, 0324 359 06 56 GÖZDEM TEMİZLİK ™ GSM: 0531 770 61 41

İNSAAT SONRASI TEMİZLİK: İnşaat aşaması bitmiş ve kullanım aşamasından önce ince ve detaylı olarak temizliğinin yapılmasıdır. İnşaat artıkları ve inşaatların bitiminden sonra ortaya çıkan ve temizliği çok zahmet isteyen kaba pislikleri şirketimiz en kısa sürede temizler ve inşaatın artıklarından ve atıklarından eser kalmaz. İnşaat sonrası temizliğinizi şirketimiz kaliteli ve garantili olarak yapmaktadır. İnşaat artıklarını temizlemek kolay değil ve herkesin yapabileceği bir temizlik değildir.

İNŞAAT TEMİZLİGİ: İnşaat temizliği, inşaat temizlik, hizmeti veren şirketimiz, bu hizmeti sizlere sunarken en profesyonel personel ve ekipmanlar, en uygun fiyat seçenekleri ile hizmet vermektedir. Firmamızda kaliteli işçilik ve tam zamanında hizmet garantisi bulunmaktadır. İnşaat temizliği, yapılacak olan ev, villa, daire, cephe, cam, fabrika, okul, dersane, hastane, banka, zemin, gemi, gibi alanlarda ve Türkiye''''nin tüm illerine hizmet olarak gerçekleştirmekteyiz. Villa Temizliği Firmamız her alanda olduğu gibi sizlere farklı kategorilerde de hizmet vermektedir. İnşaat sonrası villa temizliği ve villalarınızda ki genel temizlik işlerinizi de itina ile yapmaktayız. Ayrıca köşk, yalı, yazlık, gibi meskenlerinizin de temizliğini gerçekleştirmekteyiz.

EV Temizliği: Ev temizliği hizmetleri güven ve dikkat isteyen bir alan olup bu konuda deneyimi olan firmalar tarafından yapılmalıdır GÖZDEM Temizlik olarak bu alanda da sizlere en iyi hizmeti sunmak için kendimizle yarışmaktayız.

CAM Temizlik Hizmetleri: Cam temizliği hizmeti yapmış olduğumuz hizmetlerin en önde gelenlerindendir. Camlarınızda hava kirliliğine paralel olarak yağmur ve rüzgarlı havalarda camlarınız kir, is olur. Bu camlar uzun zaman temizlenmediği takdirde cam tabakasının üzerinde kir tabakası oluşur. Bu tür sıkıntıları yaşamamak için camlarınızın en az ayda bir kez temizlenmesi gerekmektedir. Müşterilerimizin bu ihtiyaçları firmamız garantisinde son derece HİJYEN koşullar altında gerçekleşmektedir.

ZEMİN Temizliği: Zemin temizliğini günümüz teknolojisine sahip temizlik makinelerimizle yapmaktayız. Zemin temizliğini ve hijyenini sağlamak bizim işimizdir. Zeminleri sadece temizlemez aynı zamanda üzerinde gezinirken yerden kalkan tozların mikrop oluşturarak bizlere zarar veren mikropların yok edilmesini de sağlayarak hijyen olmasını sağlamış oluruz. Zemin temizliği sadece görünen lekelerin veya kirlerin çıkarılması değil aynı zamanda zeminin hijyenik olması da önemlidir.Kullandığımız teknoloji ve temizlik malzemeleri tam anlamıyla kir ve mikroorganizma düşmanıdır.

OFİS Temizliği: Ofis temizliği için GÖZDEM Temizlik olarak ekonomik fiyatlar sunmaktayız. Düzenli ofis temizliği işleriniz için bizimle iletişim kurunuz. Ofisler ofis şeklinde düzenlenmiş iş hanlarında ofis temizliği için genel temizlik sorunları temizlik şirketleri tarafından çözülmektedir. Amacımız ofislere ve ofis temizliğine kalıcı ve ucuz çözü

Burada neler var?

Kapsama alanı neler?

  • mersin gözdem temizlik
  • mersin temizlik şirketi
  • mersin ev temizlik şirketi
  • mersin temizlik şirketleri
  • mersin ofis temizlik şirketi
  • mersin temizlik hizmetleri

Dış Bağlantılar

Dış Bağlantılar

Dış Bağlantılar

İç Bağlantılar

Yükleme: 1,449 saniye - Şuan Sitede: 231 ziyaretçi var.
Copyright © 2006 - 2024 Günlük Reklam & Bedava Reklam Sitesi
GunlukReklam.com ve alt sitelerinin tamamında yer alan tüm içerikler kullanıcılar tarafından oluşturulup, görüş ve bilgilerin doğruluğu, yayınlanması esnasında tüm yasal sorumluluklar içeriği oluşturan kullanıcılara aittir. Bu içeriklerin eksikliğinden, yasalarla düzenlenmiş kurallara aykırı olması durumunda GunlukReklam.com hiçbir şekilde sorumlu değildir. Tüm içeriklerin altında Sorun Bildir Bağlantısı ile ilgili içerikleri bize şikayet edebilirsiniz. Bize gelen tüm şikayetler incelenip gereken düzenlemelerin yapılacağını bildiririz. Çerezler: Gunlukreklam.Com ile ilgili işlemler dışında cihazınıza bilgi kaydetmez ve okumaz. Ayrıntılı bilgi için Gizlilik Sayfamızı okuyunuz.