Aktepe Nakliyat

İlanları Listeleyin

Hakkında: Aktepe Nakliyat

 Aktepe Nakliyat Yurt İçi Ve Şehirliçi Nakliye İşleriniz Güven İçinde Yapılır
Telefon:
0212 858 15 91
GSM:
0533 621 59 33
Adres:
Akcaburgaz mah.16 sok . Hadımköy Gişeler Yanı Esenyurt
Şehir:
İstanbul
AKTEPE NAKLİYAT siz değerli müşterilerimizden almış olduğu olumlu izlenimler ile kendini geliştirerek yoluna devam etmekte ve sizlere en kaliteli hizmeti vermeyi amaçlamaktadır.
Firmamız sorunsuz olarak yurt içi taşıma hizmeti sunmaktadır. Büyük yatırımlar yaparak yepyeni modern bir oluşum içerisine girip verdiği hizmet kalitesini şuan Türkiye standartlarının üzerinde uygulamaktadır. Daha kaliteli hizmeti sizlere her zaman sunabilmek için sürekli kendimizi geliştiriyoruz
Neden Biz?
Kolaylık ve pratiklik ile çalışan ve titiz bir çalışma sonunda, müşteri memnuniyeti için en yüksek standartlarda hizmet sunmaktayız. Kurumsallık ve profesyonellik, firmamızın vazgeçilmez öğeleridir. Firmamız uluslararası taşımacılık alanında kapsamlı hizmetler vermektedir. Uluslararası bağlantıları, deneyimli personeli ile tüm ticari, operasyon el ve hukuki konuları göz önünde bulundurarak en uygun çözüm önerilerini sunmaktayız
Müşteri taleplerinin en etkin biçimde karşılanabilmesi için birlikte proje çalışmaları yürütmekte ve ihtiyaç analizleri sonrasında taleplerin belirlenerek çözümünde yön vermekteyiz.
Ayrıca en uygun fiyat politikası içinde hizmet sunmaktayız.
Neyi amaçladık?
" Aktepe Nakliyat olarak bize göstermiş olduğunuz güveni boşa çıkarmadan bu hizmetleri Ecem bünyesinde birleştirerek sizlere alternatif hizmet ve fiyat oluşturmayı ve komple bir hizmet sunmayı amaçladık
Aktepe Nakliyat olarak amacımız, müşteri odaklılık, sıfır hata, hızlı ve etkin çözüm üretebilme, sürekli değişen ve gelişen teknolojiye uyum sağlayarak, siz değerli dostlarımızın beklentilerini karşılamanın da ötesine geçip, faaliyet alanımız ne olursa olsun, sunmaya çalıştığımız kaliteli hizmetimizi "Aktepe Nakliyat " olarak markalaştırmaktır
Aktepe Nakliyat olarak nakliyat firmaları içinde kalite ve müşteri odaklı taşımacılığı ilke edinmiş olan firmamız, bu amaçla yola çıkarak nakliyat hizmeti vermektedir.
Çıtasını Ergün bir üst basamağa taşımıştır. Komple nakliyat başta olmak üzere..
Nakliye hizmeti verdiği tüm alanlarda uzmanlaşan Aktepe Nakliyat bu noktaya gelirken siz değerli müşterilerin istek ve görüşleri bu konuda önemli bir mihenk taşı olmuştur.
Kaliteli, ekonomik ve sizler için değerli olan her şeyin bizim içinde değerli olduğuna inanarak, evinizi, ofisinizi ya da fabrikanızın taşınmasında siz rahatınıza bakarken güven içinde koşulsuz müşteri memnuniyetine dayalı nakliyat ile hizmetinizdeyiz.

Burada neler var?

Kapsama alanı neler?

  • nakliyat
  • yurt içi ve şehiriçi taşımacılık
  • aktepe nakliyat
  • taşımacılık
 İstanbul Evden Eve Küçükçekmece Evden Eve Nakliyat Nakliye Ücretleri

İstanbul Evden Eve Küçükçekmece Evden Eve Nakliyat Nakliye Ücretleri

İlan No:
15473
Fiyat:
İleitşime Geçiniz
Tarih:
0

Dış Bağlantılar

Dış Bağlantılar

Dış Bağlantılar

İç Bağlantılar

Yükleme: 1,352 saniye - Şuan Sitede: 440 ziyaretçi var.
Copyright © 2006 - 2024 Günlük Reklam & Bedava Reklam Sitesi
GunlukReklam.com ve alt sitelerinin tamamında yer alan tüm içerikler kullanıcılar tarafından oluşturulup, görüş ve bilgilerin doğruluğu, yayınlanması esnasında tüm yasal sorumluluklar içeriği oluşturan kullanıcılara aittir. Bu içeriklerin eksikliğinden, yasalarla düzenlenmiş kurallara aykırı olması durumunda GunlukReklam.com hiçbir şekilde sorumlu değildir. Tüm içeriklerin altında Sorun Bildir Bağlantısı ile ilgili içerikleri bize şikayet edebilirsiniz. Bize gelen tüm şikayetler incelenip gereken düzenlemelerin yapılacağını bildiririz. Çerezler: Gunlukreklam.Com ile ilgili işlemler dışında cihazınıza bilgi kaydetmez ve okumaz. Ayrıntılı bilgi için Gizlilik Sayfamızı okuyunuz.