Su Deposu Temizliğisu Deposu Dezenfeksiyonusu Sebili Temizliği

İlanları Listeleyin

Su Deposu Temizliğisu Deposu Dezenfeksiyonusu Sebili Temizliği

Sizlerin bizi Aden Group Çevre Sağlığı Hizmetleri firmasını neden tercih etmeniz gerektiğini kısaca anlatıp en sonunda biz tercih etmenizi bekleriz.
*Temizlik ve dezenfeksiyon işlemi gerçekleştirilecek olan alanın ve ya deponun için gerek yerinde gerek görseller ile gerekse karşılıklı görüşme ile fiziki yapısı kullanılacak olan elektrik ve su tesisatlarının uygunluğu depo içindeki kirli veya temiz sularının ne şekilde nereye tahliyesinin yapılacağı oluşabilecek riskler ve temizlik ile ortaya çıkacak durum hakkında bilgilendirme yapmaktayız.
*Aden Group Çevre Sağlığı Hizmetleri Ltd. Şti olarak gerekli Resmi kurumlardan alınan tüm yetki ve yeterlilik belgelerine sahip bulunmaktayız. Yapılacak olan işlemlerden sonra Sağlık bakanlığı tarafından düzenlenmesi zorunlu bulunan ve sizlerin de yapılan işlemi dezenfeksiyon işlemlerinde kullanılan Biyosidal ürünlere ait EK-1 Formu ve Biyosidal ürünlere ait Sağlık Bakanlığı Ruhsat ve etiket örnekleri yetki ve yeterlilik belgeleri ile sizlere teslim etmekteyiz
*yapılacak keşif sonrasında belirlenen tarih ve saten en az 20 dakika önce gelerek tüm personel tarafından sizlere ve bizlere risk oluşturacak hususlar gözden geçirilip tüm iş güvenliği tedbirleri alınarak temizlik ve tahliye işlemi için gerekli ekipmanların kurulumu yapılır(gelen teknik aracımızda yapılacak olan işlemleri aksamaması açısından tüm kullandığımız makinelerin en az bir ve daha çok adette yedek makineleri ve parçaları mevcut olarak bulunmaktadır)
*Yapılacak olan dezenfeksiyon ve temizlik işlemlerinde Aden Group Çevre Sağlığı Hizmetleri Ltd.Şti. bünyesinde çalışmakta olan Sğk hizmet dökümünde ismi bulunan ve Sağlık Bakanlığı Halk Sağlığı tarafından yetkilendirilmiş Biyosidal Ürün uygulama belgesine sahip Kapalı ve Yüksek alanlarda da çalışabilme İş güvenliği belgesine sahip kişiler tarafından gerçekleştirilmektedir. Hizmete başlanılmadan önce depo vb su depolama alanlarının elektronik cihazlar ile ortam oksijen ölçümü yapılıp çıkan değerlere göre değerlendirme yapılarak depo ve su depolama sahasına girilmektedir.
Su depolama alanında oluşabilecek elektrik kaçaklarına karşı temizlik ve dezenfeksiyon işleminde kullanılacak tüm elektrikli aletler aracımızda bulunan kaçak akım rölesi devreli seyyar panodan elektrik akımını alarak elektrik çarpmalarına karşı riskleri ortadan kaldırıyoruz.
Su Depolarının temizliği hizmetinden önce depoların temizlik öncesi ve sonrası fotoğraflarını çekerek sizler ile paylaşıyoruz. Su Depo Temizliği Su Depo  Su Deposu Temizliğisu Deposu Dezenfeksiyonusu Sebili Temizliği
  • izmir su deposu temizliği
  • izmir su deposu dezenfeksiyonu
  • su deposu temizleme
  • ozon ile sebil temizliği

Su Deposu Temizliğisu Deposu Dezenfeksiyonusu Sebili Temizliği izmir su deposu temizliği izmir su deposu dezenfeksiyonu su deposu temizleme ozon ile sebil temizliği

i izmir su deposu dezenfeksiyonu su deposu temizleme ozon ile sebil temizli

129502: Su Deposu Temizliğisu Deposu Dezenfeksiyonusu Sebili Temizliği

 Su Deposu Temizliğisu Deposu Dezenfeksiyonusu Sebili Temizliği
Başlık:
Su Deposu Temizliğisu Deposu Dezenfeksiyonusu Sebili Temizliği
Fiyat:
İleitşime Geçiniz
İlan Tarihi:
19.1.2020 00:45:21
Yetkili:
Aden Çevre Sağlığı Hizmetleri
Bu ilanın süresi dolmuştur.
Adres:
karabağlar
Şehir:
İzmir
İlan No:
129502
Görüntülenme Sayısı:
665
1 / 5

Mesaj Formu

Mesaj Gönderebilmeniz için oturum açmalısınız.
İsim:

E-mail:

Telefon:

Mesajınız:


Güvenlik Kodu:

  Değiştir


İlan Vermek İstiyorum

Aşağıda İlan Vermek İstiyorum ile ilgili benzer ilanlar listeleniyor. İlginizi çekebileceğini düşündüğümüz bu ilanlara da göz atabilirsiniz. İlan Vermek İstiyorum ile ilgili kulis sayfasında çok daha değişik içeriklere ulaşabilirsiniz. Kulis sayfasına ulaşmak için İlan Vermek İstiyorum bağlantısına gidiniz.

Su Deposu Temizliğisu Deposu Dezenfeksiyonusu Sebili Temizliği

 Su Deposu Temizliğisu Deposu Dezenfeksiyonusu Sebili Temizliği
İlan No:
129502
Adres:
karabağlar
Şehir:
İzmir
Tarih:
19.1.2020 00:45:21

Dış Bağlantılar

Dış Bağlantılar

Dış Bağlantılar

İç Bağlantılar

Yükleme: 1,496 saniye - Şuan Sitede: 1103 ziyaretçi var.
Copyright © 2006 - 2024 Günlük Reklam & Bedava Reklam Sitesi
GunlukReklam.com ve alt sitelerinin tamamında yer alan tüm içerikler kullanıcılar tarafından oluşturulup, görüş ve bilgilerin doğruluğu, yayınlanması esnasında tüm yasal sorumluluklar içeriği oluşturan kullanıcılara aittir. Bu içeriklerin eksikliğinden, yasalarla düzenlenmiş kurallara aykırı olması durumunda GunlukReklam.com hiçbir şekilde sorumlu değildir. Tüm içeriklerin altında Sorun Bildir Bağlantısı ile ilgili içerikleri bize şikayet edebilirsiniz. Bize gelen tüm şikayetler incelenip gereken düzenlemelerin yapılacağını bildiririz. Çerezler: Gunlukreklam.Com ile ilgili işlemler dışında cihazınıza bilgi kaydetmez ve okumaz. Ayrıntılı bilgi için Gizlilik Sayfamızı okuyunuz.