İstanbul Filo Kiralama En Uygun Çağrı Rant A Car Da

İlanları Listeleyin

Hakkında: İstanbul Filo Kiralama En Uygun Çağrı Rant A Car Da

 İstanbul Filo Kiralama En Uygun Çağrı Rant A Car Da Çağrı Rent A Car Kurumsallaşma Çalışmalarını Tamamlayarak Filo Müşterilerine İvetelikle Öncelik Vermektetir.filo Müşterilerine Sınırsız Çözümler Ve Avantajlar Sunan Çağrı Rent A Car Anında Hizmet İlkesiyle Filo Müşterilerinin Taleplerini Hemen Cevaplamaktatır.hızlı Hizmet İlkesiyle Filo Müşterilerinin Enerjilerini İşlene Yoğunlaştırmasını Sağlar
Telefon:
0(212) 612 24 41
GSM:
0(541) 612 24 41
Adres:
İsmet Paşa Mh Mehmetçik Sk No:34/A Bayrampaşa
Şehir:
İSTANBUL
Çağrı Rent A Car Filo müşterileri sayısız ve sınırsız avantajlardan yararlanırlar
Çağrı Rent A Car, Altı Ay ve Üzeri kiralamalarda
0 Km DİESEL Araç Teslim Eder. Son Model Araç Kapasiteli , Periyodik Bakımları Eksiksiz Olarak Yapılmış Araç Filomoz İle Sizlere Pratik Çözümler Sunarak Kaliteli Hizmet Vermeyi Amaç Edinmiştir.
Operasyonel filo kiralama, araçların bir hizmet sağlayıcı tarafından önceden belirlenmiş kira tutarı karşılığında kullanıcıya sunulması olarak görülür.
Filo Kiralamanın Avantajları:
Araç 0'''''''' km olarak filo müşterisine teslim edilir.
Kiralama süresi icinde fiat sabit kalır.
Araç alımları peşin değil, banka kredisi ile bile gerçekleşse dahi bir peşinat verilmesi gerekir. Halbuki filo kiralama işlerinde kiralar aylık olarak ödendiğinden toplu para çıkışı olmaz.

Aylık düzenli ödemeler sayesinde maliyetler sabitlenir ve düzgün bir bütçe elde edilir.

Ödenen kiralar karşılığı kiralama hizmetinde bulunan firma bir fatura keser ve bu faturanın tümü gider olarak gösterilebilir.

Kira ödemeleri bilançoda pasifte yer almaz. Bu yüzden de firmaların kredi başvurularındaki değerlendirme sürecinde bu negatif bir durum teşkil etmez.

Servis, bakım-onarım, sigorta, araç muayeneleri filo kiralama şirketinin sorumluluğunda olup, kiralamayı tercih eden firmalar için ciddi bir tasarruf kalemidir.
.Aracın periyotik bakımları uzman çalışanlarımızca takip edilir.
Bakımı gelen aracın periyotik bakımı aracın filo müşterisinden alınıp tekrar alındığı noktaya bırakılmasıyla tamamlanır.
Siz ve çalışanlarınız enerjinizi işinize harcamış olursunuz
Normal şartlarda satın alınan bir aracın KDV''''''''si (%25) sabit kıymet haline gelerek mal bedeli ile birleşmekte, ödenecek KDV''''''''den mahsup edilememektedir. Çağrı Rent A Car''''''''ın filo kiralama hizmeti ile, her ay KDV tutarı mahsup edilmektedir
Minimum fiyatla Maximum hizmet size bir ÇAĞRI kadar yakın.
TELEFON
0212 612 24 41
0541 612 24 41

Burada neler var?

Kapsama alanı neler?

  • filo kiralama
  • ucuz filo kiralama
  • rent a car
  • bayrampaşa filo kiralama
  • mega center filo kiralama
  • flet grop
  • mrt rent a car

Dış Bağlantılar

Dış Bağlantılar

Dış Bağlantılar

İç Bağlantılar

Yükleme: 1,656 saniye - Şuan Sitede: 1736 ziyaretçi var.
Copyright © 2006 - 2024 Günlük Reklam & Bedava Reklam Sitesi
GunlukReklam.com ve alt sitelerinin tamamında yer alan tüm içerikler kullanıcılar tarafından oluşturulup, görüş ve bilgilerin doğruluğu, yayınlanması esnasında tüm yasal sorumluluklar içeriği oluşturan kullanıcılara aittir. Bu içeriklerin eksikliğinden, yasalarla düzenlenmiş kurallara aykırı olması durumunda GunlukReklam.com hiçbir şekilde sorumlu değildir. Tüm içeriklerin altında Sorun Bildir Bağlantısı ile ilgili içerikleri bize şikayet edebilirsiniz. Bize gelen tüm şikayetler incelenip gereken düzenlemelerin yapılacağını bildiririz. Çerezler: Gunlukreklam.Com ile ilgili işlemler dışında cihazınıza bilgi kaydetmez ve okumaz. Ayrıntılı bilgi için Gizlilik Sayfamızı okuyunuz.